Weekendul victoriilor

Am avut un weekend puțin mai lung. Asta pentru că a fost unul plin de vești și lucruri bune, care păreau să se îngrămădească toate în doar două zile. Așa că le-am făcut loc mai mult și consider că weekendul abia s-a încheiat acum. Marți.

Carevasăzică: vineri dimineață, am lansat site-ul Garda de Media (exista deja pagină de Facebook și am început discret pe Twitter). Rolul meu acolo e de băgător de seamă și încasator de cuțite în spate, pentru că (spre distracția generală) majoritatea celor care ne semnalează greșeli din ziare nu vor să se știe că ei le dau.

Vineri seară, Cristian Gog a câștigat „Românii au talent” și am sărbătorit de parcă am fi câștigat noi – adică până sâmbătă. Și zic că am câștigat!

Sâmbătă, România a luat aurul la gimnastică, mulțumită unei părți de Românie care știe ce înseamnă munca susținută – câteva fete, cum ar veni.

Duminică, organizația la care sunt voluntar, Habitat for Humanity Cluj, a împlinit 13 ani de muncă – 13 ani în care am construit case împreună cu familiile cu venituri mici.

Luni am fost liber, așa că am continuat să sărbătorim weekendul. De fapt, am lucrat la pregătirea Nopții Muzeelor (va fi sâmbătă, 19 mai), eveniment de comunicarea căruia s-a ocupat la Cluj PR & More (cum ar veni, am fost la serviciu, dar vă rog nu le spuneți că pentru un asemenea eveniment aș lucra și voluntar!).

Așa că sunt un pic fericit (și rupt de oboseală). Mă duc să dorm, să îmi treacă până miercuri, o altă zi de weekend. Sper să îmi treacă doar oboseala!

2 comentarii la “Weekendul victoriilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *