S-a întins pe canapea și a lăsat aeroportul fără pază

ANUNT-VAND-CANAPEA

Știu că risc să fiu percheziționat de trei ori mai bine când mai am drum prin Aeroportul Cluj-Napoca (încă nu mă pot hotărî să scriu „am drum prin Avram Iancu”), dar nu puteam să nu vă arăt știrea asta.

O angajată de la Aeroportul Cluj „s-a întins pe o canapea” alături de băieții de la Securitatea Aeroportuară, Poliția Transporturi Aeriene și un jandarm, descriși de directorul David Ciceo drept „niște hăndrălăi” (sursă)

Tânăra spune că i s-a făcut rău, în timp ce Ciceo sugerează că „și-a desfăcut picioarele” și că vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Oleleu „o să fie gelos”.

A se deduce:

1. Ordinea importanței instituțiilor de pază în stat, în funcție de ordinea în care au stat instituțiile în d-ra de pe canapea;

2. O bagatelă: cine a păzit aeroportul în cele patru-cinci ore de vis petrecute de domnii de la Security în grup.

3. Mult mai important, a se determina dacă Ciceo știe că sexul e o foarte bună soluție când te doare capul. Ceea ce înseamnă că practic hăndrălăii nu făceau decât să acorde primul ajutor.

Și în fine, o glumă din almanahul Urzica: dacă povestea se întâmpla în timp ce aeroportul nou era în construcție, domnișoara se trezea plină de sudori?!

 

Un comentariu la “S-a întins pe canapea și a lăsat aeroportul fără pază”

  1. O facatura scoasa la iveala de Ciceo. Cum sa ramana fara paza? SRI, angajati, camere etc. S-a vrut o lovitura pentru Oleleu, pe la spate, gagica fiind pila lui.
    Tovarasul e cunoscut pentru smecherii din astea. Asa i-a dat afara si pe cativa baiti ce vreau sa faca un sindicat adevarat in Aeroport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *