Promoterița asta n-a avut noroc

Le știți pe fătucile alea care vă abordează la diverse raioane din supermarketuri ca să gustați parizel, să încercați noul iaurt sau să vă recomande ele un detergent bun? No, io aș prefera să nu le știu. Și încerc să fiu amabil cu ele, încerc, dar sunt momente în care și-o cer cu lumânarea și mă mai și prind când nu trebuie.

Zilele trecute în Auchan-ul din Iulius Mall, a avut una ghinionul să mă abordeze fix în locul în care un bărbat intră ninja-style și ar vrea să iasă tot ca Moș Crăciun pe horn, între transparent și invizibil: raionul de cosmetice. Trimis în misiune să reperez nuanța țâșpemiipatrusute de fond de ten, ultimul lucru pe care mi l-am dorit a fost o lungă discuție cu domnișoara promoter despre diverse opțiuni pentru fondul de ten; eu îi spuneam că nu știu și n-am de ce ști să le aleg, ea încerca să mă învețe cum.

Și simțeam că mă urc pe pereți, încercam să-mi mențin calmul, voiam să răspund politicos, dar când m-a întrebat:

– Mie ce nuanță de fond de ten credeți că mi s-ar potrivi?

… a ajuns cuțitul la os, motiv pentru care: pisi, oriunde ai fi, îmi cer scuze, dar nu m-am putut răbda.

– Cu Ceresit ați încercat, domnișoară?!

3413Ulterior, am terminat rapid partea plicticoasă a cumpărăturilor și m-am avântat în restul lui Iulius Mall, începând cu Massimo Dutti, ca să știu o treabă. Unul din lucrurile care mă calmează rapid e să știu că sunt reduceri de la 30 la 70% la o mare parte din magazinele în care chiar îmi pot găsi chestii faine. Vă mai recomand totuși ceva: ca să evitați discuțiile lungi, citiți înainte lista de reduceri de pe blogul Iulius Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *