Programare, produse și finanțare pentru IT la Techsylvania

tap tap app techsylvania

Organizarea de evenimente și conferințe e mai nou mai mult decât o modă, e un fel de ocupație pentru o mulțime de oameni plictisiți să tot vorbească în oglindă. Am o lungă listă de „public speakeri”, „speakeri motivaționali” sau „doctori ai sufletelor” , care mi se par cu toții un soi de șamani care s-au reprofilat din a vinde ierburi tămăduitoare în a vinde cuvinte care sună bine, fără să zică prea multe. Prin urmare, sunt foarte atent atunci când recomand vreo conferință, iar Techsylvania merită cu siguranță o recomandare!

Techsylvania e un eveniment care a confirmat de la prima ediție că are toate ingredientele unui eveniment făcut de oameni pricepuți: speakeri pe care merită să-i asculți, inclusiv nume mari la nivel internațional, participanți cu care merită să socializezi (peste 600) și idei bune, aplicabile după eveniment.

Prin urmare, vă invit la Techsylvania 2015. Îi veți întâlni pe Florin Talpeș (CEO Bitdefender, singurul antivirus pe care îl am pe orice calculator de vreo 10 ani încoace), Andrei Dunca (co-fondator LiveRail, compania clujeană care face acum parte din Facebook), Jambu Palanniapan (Manager Regional Uber – cea mai mare firmă de taxiuri din lume, care n-are nicio mașină), Frank Meehan (Spark Global Ventures, fost membru în consiliul de administrație al Siri și Spotify), Cristiano Betta (Paypal) sau Charmaine Li (senior editor la Tech.eu).

Notați în calendar datele 6-9 iunie: primele două zile sunt dedicate unui maraton de programare (coding), la finalul căruia trei echipe vor fi premiate cu gadgets, dar mai ales cu invitații la acceleratoare pentru startupuri. Ca utilizator de smartwatch sunt foarte curios ce idei vor prezenta echipele, fiindcă tema este exact wearables & the internet of things, iar ceasurile Pebble sunt unul din produsele pentru care se poate programa la Techsylvania.

Zilele de 8 și 9 iunie sunt dedicate conferinței Techsylvania și speakerilor, cu trei teme principale: cod (cele mai noi soluții și teme tehnice), produs (managementul produsului, marketing), finanțare (modalități de finanțare și tipuri de investiții).

Oficial, aș putea să vă spun că puteți folosi codul AronetRo pentru a vă lua bilete cu 10% reducere. Dar mai important de spus e că Techsylvania e un eveniment care face toți banii, fără discount-uri sau oferte early bird: spre deosebire de toate conferințele de care vorbeam la început. Ne vedem acolo!

Un comentariu la “Programare, produse și finanțare pentru IT la Techsylvania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *