Pazea, vine Garda de media!

Acum cativa ani, o categorie de pe acest blog se chema „garda de media”. Dintotdeauna imi sareau in ochi fix lucrurile care nu ar fi trebuit sa fie acolo: de la literele inversate la erorile de logica gen „victima a fost transportata la morga, unde a decedat”.

Am renuntat la acea rubrica atunci cand am simtit ca
problemele din presa au inceput sa depaseasca sfera continutului si sa se concentreze in curtea patronatelor. Mai conteaza ca un ziar face o incurcatura nostima cu numele primarului, daca ziarul traieste din abonamentele unui partid?

Azi, ma bucur sa va anunt ca Garda de Media revine. Mai relaxata, mai cu umor si cu o viata proprie, alaturi de Marian Hurducas, un om care, ca si mine, e toata ziua cu nasul in presa.

La fel ca la inceputurile ideii, pornim de la ideea ca toti gresim, nu aratam oameni cu degetul si ne distram de o situatie creata, nu de jurnalistul care a avut poate o zi mai… confuza 🙂

De altfel, multi dintre voi sunteti deja soldati in Garda de Media: de cate ori nu auzim si citim plangeri legate de presa? Lansam azi un cadru in care sa le discutam cat de senin posibil.

Nu, data de azi nu e intamplatoare: 29 februarie e o data asa, un pic mai sarita de pe fix!

Incepem pe Facebook cu pagina Garda de media. Mai urmeaza!

Un comentariu la “Pazea, vine Garda de media!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *