Orientare în spaţiu, lecţii introductive

parking-undeÎn seria de tutoriale "stânga e pe partea cu care nu scrii", urmează un scurt îndrumar despre cartierele Clujului.


Prin urmare, deşi Clujeanul.ro a fost de altă părere, după verificarea a trei surse, inclusiv cartea de telefon, pot să confirm că, până la urmă, Calea Dorobanţilor se află în Mărăşti, nu în Mănăştur, aşa cum eronat au putut vedea cititori mai vigilenţi decât noi (vezi foto, link nu dau că n-are rost, eroarea e corectată deja). Între cele două cartiere sunt mai multe diferenţe, precum şi câţiva kilometri.


dik-aiaDezorientările în spaţiu sunt uneori înlocuite de grave ameţeli în timp, după cum ne demonstrează un index al presei româneşti, unde cititorii sunt îndemnaţi să nu trimită mailuri la Gazeta de Cluj, apare încă Ziarul Clujeanului, care e deja bits and bytes, ba chiar cu o adresă de email foarte interesantă pentru o redacţie. Mulţumesc posesoarei mailului pentru "reclamaţie" şi sper că nu primeşte foarte multe mesaje de genul "bine băăăh că v-aţi trezit iară să publicaţi poze cu gajici, păi pe vremea lui…".

5 comentarii la “Orientare în spaţiu, lecţii introductive”

  1. Nu am primit inca mailuri de genul celor mentionate mai sus…cu toate ca am primit cateva mailuri care nu aveau nici o legatura cu nimic, si ma intrebam de ce? de unde? ha? :- dar critici inca nu 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *