N-am mai râs așa bine… de pe vremea lui Tăriceanu!

spoturi-electorale-2014

M-am abținut din greu, încercând să nu scriu despre campania electorală (pe vremuri, pentru cunoscători, scriam des de asta în zoopolitica). Dar cum am văzut în aceeași zi două clipuri care par făcute de cultivatorii de castraveți din Africa subsahariană, musai să vă arăt ce le poate mintea.

Primul, Copy/Paste Ponta, în numele căruia vorbește o babă cu batic și seră.

Ce e greșit cu clipul ăsta în afară de tot? Că o doamnă cu seră cât vezi cu obiectivul nu are ce se plânge de pensie, dar mai ales până și antreprenobaba din clip îl votează pe Ponta doar fiindcă e răul cel mai mic din perspectiva ochelarilor ei. Luați aminte: „că altul mai bun nu găsim în România”. Deci e prost, dar e cel mai puțin prost. Pe bune, chiar trebuia să spună asta în CLIPUL OFICIAL?

Al doilea – Prea Multe Nume Tăriceanu, care are aceleași șanse să strângă 5% din voturi cum am eu să primesc cadou o mașină mâine (hai Tăriceanu!). În clipul lui, o mulțime de oameni zic ce bine era „pe vremea lui Tăriceanu”.

Pe lângă faptul că face „pe vremea lui Tăriceanu” să sune undeva între mezozoic și primul infarct al lui Iliescu din Evul Mediu, l-ați remarcat pe băiatul care zice că pe vremea lui Tăriceanu avea și el o viață normală? Da, la asta m-am gândit și eu: azi are SIDA. A luat-o pe vremea lui Tăriceanu.

Diferența dintre cei doi candidați? Unul știe că are șanse, unul știe că n-are șanse. Asemănarea? Amândoi știu foarte bine că nimeni nu a câștigat o campanie electorală pe YouTube în România.

Mergeți la vot și scoateți-le filmele din cap.

2 comentarii la “N-am mai râs așa bine… de pe vremea lui Tăriceanu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *