Mihnea Măruţă (re)vine la Cluj

Fostul redactor-şef al CLUJEANUL, Mihnea Măruţă, se va întoarce la Cluj. El va pleca "în câteva săptămâni" din actuala sa funcţie, de redactor-şef al cotidianului meu preferat, Cotidianul.

 

Directorul editorial al Cotidianul, Doru Buşcu, a declarat pentru Mediafax că Mihnea părăseşte redacţia Cotidianul în principal din cauza neadaptării şi că "este regretat de toată lumea".

 

Nu se ştie cine îl va urma în funcţie iar ştirea, care nu-l citează pe Mihnea Măruţă, nu spune ce va face el la Cluj. Dacă e vorba de presă, cineva câştigă mult.


Update: via Iulian Comanescu – "Măruţă afirmă că nu vrea să-şi crească cele trei fete în Bucureşti şi că ziarul e pe drumul corect, care nu trebuie schimbat", un motiv ceva mai normal decât declaraţia de pe Mediafax.

Un comentariu la “Mihnea Măruţă (re)vine la Cluj”

  1. un ziarist serios ar trebui sa se fereasca de argumente din astea gen „nu vreau sa imi cresc fetitele in bucuresti”. daca si mihnea si tu andrei folositi din astea, inseamna ca nu va ridicati deasupra complexului miticilor care e o permanenta la clujeni in special.
    sunteti chiar penibili cu figurile astea de ardeleni, mereu contra bucurestenilor.
    dupa 7 ani la cluj, stau acum bine mersi in bucuresti si e totul ok, nu sunt oamenii asa cum ziceati voi… se castiga bine aici, se dezvolta orasul… bucurestiul nu e tinut de cluj si nici macar de ardeal… e chiar invers… toti ati vrea sa veniti aici dar nu puteti… asta e… mai invatati…
    lasa sa isi creasca fetele la cluj si cand fac 18 ani vin ele singure la bucuresti sau pleaca prin vreo tara straina la studii si atunci e ok… jenant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *