Lanţul evenimentelor de la BT

portret-robot-btUPDATE / EXCLUSIV: Antonescu a transmis pentru Aronet.ro portretul-robot al răufăcătorilor!

BREAKING NEWS

 

/13 feb. 08/ BT, SPARGERE, CLUJ – Sediul Băncii Transilvania din Mănăştur a fost spart de persoane înarmate, care purtau pe cap cagule.

După studiul înregistrărilor video de pe sistemul de supraveghere, din care se vede că un hoţ are de două ori înălţimea celuilalt, Poliţia i-a reţinut în această seară pe premierul Emil Boc şi primarul interimar Sorin Apostu.

Complicii lor par a fi candidatul liberal Marius Nicoară şi reprezentantul PCM Gergely Balasz, care au aşteptat în maşină şi au demarat în trombă.

Anchetatorii susţin că cei patru au premeditat planul de săptămâni întregi, lucru dovedit de faptul că pentru spargerea de la Cluj s-au folosit armele furate de la Ciorogârla. Premierul Emil Boc ar fi folosit acest moment pentru că nu are titular la interne, aşa că nu avea cine să îşi dea demisia.

Banii din jaf urmau să fie folosiţi pentru plantarea de frasini în Piaţa Unirii, în jurul statuii lui Matei Corvin, la cererea candidatului PCM, îngrijorat de lipsa de spaţii verzi, iar diferenţa pentru realizarea celorlalte promisiuni de doi lei jumate din campanie.

/Fomfax, D.D./

Musai să citiţi şi comentariile, fac cât trei agenţii de presă!

16 comentarii la “Lanţul evenimentelor de la BT”

 1. Totul a fost de fapt o diversiune. Apostu stie ca agentia va fi inchisa, blocul va fi daramat deoarece va induce lumii teama ca dupa cele intamplate cladirea va fi bantuita, iar in locul acestuia Sorinel va ridica un bloc de birouri de 35 de etaje, inchiriat firmelor la suprapret. Lucrarile vor fi facute de prietenii de la Transilvania Constructii, contract pentru care Apostu urmeaza sa castige 1 milion de euro.
  Boc va primi si el un comision consistent, fiind tatucul lui Sorinel, iar astfel vor actiona cei doi in urmatorii ani: Am pornit impreuna, continuam impreuna!

  PS: M-am distrat, atata tot 🙂 Frumos post.

 2. STIRE SPARTA / 13 Faurar, anul lui D-zo 2009/ Urmarirea continua.
  Un jandarm si un agent de paza de la filiala Bancii Transilvania jefuita astazi dupa-amiaza la Cluj au avut tupeul sa ii urmareasca pe faptasi. Potrivit declaratiei jandarmului, in direct la Irealitatea TV, urmarirea a durat fix 15 secunde. Intervalul le-a fost de-ajuns faptasilor sa dispara printre blocurile periculos de gri, la caderea serii, ale cartierului Manastur. In lumina acestor date, departamentul csi (CeSeIntimpla?)al Politiei Cluj, compus din fanii serialului CSI New York, Miami & Co, au ajuns la concluzia ca jefuitorii purtau incaltaminte marca Adidas Torsion (pauza de reclama: Daca vrei cu adevarat, poti!), motiv pentru care au reusit sa se faca nevazuti sub ochii vigilenti ai jandarmului (featuring agentul, in Jandarmul de cursa lunga, foarte lunga si de 15 secunde trotuare).
  Urmarirea continua cu fuga de Bach a televiziunilor locale dupa interviuri cu jandarmul erou.

 3. Iar Matis de la UDMR le-a dat informatii proaspete „infractorilor” dupa inceperea anchetei (chiar l-am vazut pe filmari in interiorul bancii vorbind la telefon 😮 )

 4. stire: „Doi indivizi cu cagule pe figura, au tras si ei o figura executand o spargere de banca transilvaneana cu triplu tulup din stand in echer cu mana pe pistolul de jucarie electrizant”

  intrebarea pertinenta si edificatoare a deontologului jurnalist: „cum aratau infractorii?”

  comentariu propriu: „raspunsul putea fi unul singur, erau barbati si aveau cagule”

  si te mai miri ca lumea nu suporta jurnalistii cand gasesc legaturi de la big-bang incoace cu teoria firelor si fizica cuantica referitor la un banal jaf ne/armat.

 5. De-ar fi să încerc să ies din chestia asta aş spune că habar n-am cre-a scris primul, însă doar astăzi am văzut ce-ai scris tu. Oricum, hai să descidem fiecare proces împotriva celuilalt. Şi ne prezentăm la tribunal dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *