Gazeta de Cluj rămâne fără redacţie

Întreaga redacţie a săptămânalului Gazeta de Cluj şi-a dat demisia în această săptămână. Ei vor mai lucra până în 15 decembrie, după care patronul, Liviu Man, va fi nevoit să găsească o altă echipă. Cum pleacă toţi odată, solidari, nu e greu de ghicit că nu-i de bine; poate vor comenta după 15 despre motive, poate nu.

Cine a chiar citit Gazeta de Cluj în ultimul an ştie că doar numele, patronul şi articolele despre Toma Rus mai făceau legătura cu ceea ce se întâmpla înainte sub acelaşi brand. Am citit în Gazeta articole pe care mi-ar fi plăcut să le am în ziar: Autostrada Transilvania iar şi iar, proiectul România Medievală, şmenuri imobiliare, cum plătim dobândă pe bani pe care-i pierdem, interviul cu Bogdan Chirieac, campania pro-monumentele Clujului sau seria de interviuri cu candidaţi la preşedinţie, unică în presa clujeană şi originală, multe altele de care nu-mi amintesc acum.

De multe ori, am fost convins că, dacă textele ar fi apărut în alt ziar, ar fi stârnit mult mai multe dezbateri. Dar angajaţii de acolo au plătit oalele sparte de alţii. Mult succes, Augustin Stanciu, Silvia Boncuţiu, Simona Curcian, Beatrice Golondzac, Tiberiu Hrihorciuc!

11 comentarii la “Gazeta de Cluj rămâne fără redacţie”

 1. Nici o problema, se vor gasi altii. Nimeni nu e de neinlocuit. Nu mor caii cand vor cainii, ci doar prostii de grija altora. Eu zic sa le faceti si o statuie celor de la Gazeta de Cluj. O merita cu prisosinta.

 2. Saracii aia de la Gazeta de Cluj erau obligati sa scrie articolele pe care le scriau? Le-a lipit cineva pixul de mana si degetele de tastatura? Ce-i victimizati atat?

 3. Isi mai aminteste cineva de „Informatia de cluj” ? … cata valva era si cu ziarul ala !!! … erau 40 de oameni care se faceau ca fac presa ,niste copii „racolati” de la piata ,ca sa nu zic mai rau ,platiti o data la 10 luni si pusi sa scrie exact ce vrea „puterea” ,daca ma intelegeti ce vreau sa zic … de fapt toata chestia cu „Informatia” a fost doar un business ,vreau sa zic ca s-au „spalat” multi multi bani cu acest „Ziar” !!! In acest ziar au lucrat securisti ,turnatori etc. etc. … ce ?!
  … vreti sa dau nume ?! .

  < CENZURAT :D >

  acum sa revenim la Gazeta … ce sa zic de ei ?! … bravo lor ca nu au fost chiar atat de fraieri ca „ziaristi” de la Informatia ,care nici in ziua de azi nu si-au luat banii pe ultimele 10 luni ,dar ce conteaza ei sunt mari ziaristi !!! Sunt doi ,trei oameni in tzarishoara noastra care stiu face presa ,restul sunt … doar sunt si ei pe acolo !!!

 4. Alex, ma bucur de comentariu, dar nu, nu vrem sa dai nume. Sunt convins ca vei gasi un spatiu in care sa te referi asa cum vrei la jurnalisti, dar nu aici. Multumesc de intelegere.

 5. … ma bucur ca te bucuri !!! … „nu vrem ?!” … la singular te rog !!! … nu trebuie sa „te simti” !!! … si nu iti face tu griji de „spatiul” meu ! … la ce jurnalisti crezi ca ma refer ?! … ti-am zis ca sunt doar 2-3 jurnalishti in tzarishoara aia ,si acestia nu se afla in Cluj ,din pacate ,sau din fericire … o iei cum vrei tu ! … aaa … si cred ca totushi o sa dau un nume de de securist ,securist cu ,carte de munca care isi ridica salarul in fiecare luna de pe Traian … *** ! … mai vrei ?! … ca mai am ! … sa stii si tu mai Andrei ,daca nu ai stiut pana acuma … in fiecare ziar exista cate un „turnator” desta … altfel nu s-ar mai numi „Presa Romaneasca” … scuze ,care presa ?! … asta-i circ !!! „Multumesc de intelegere.”

 6. … tu pentru cine lucrezi mai Andrei … mai ziaristule … de cenzurezi tu tot ce mishca ?! … dar ce sa zic mai mult ?! … oricum tu vei lasa pe site tot ce vrei tu ,nu ce scrie unul si altul … „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” si pana vor fi „dastia” ca si tine care sa „taie” si sa „spanzure” tot asa va merge tzara aia ! meritati tzara aia si tzara aia va merita pe voi !!! … cine te plateshte pe tine mai Andrei mai ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *