Dacă ți-ai putea alege o vacanță…

kilometri de vacanta… unde ai merge? Plaje izolate de lume, unde doar soarele să-ți țină companie, stațiuni de familie, capabile să țină copiii ocupați (pentru că e greu să petreci timp cu copiii), sau destinații populare, unde mereu găsești o petrecere în toi?

Pentru mine, răspunsul depinde de când mă întrebi: după o zi lungă petrecută la soare în grădină, cu siguranță aleg party-ul. Imediat după muncă, deja văd plaja și încerc să-mi amintesc unde am ascuns lada frigorifică.

Prin urmare, rar mă tentează excursiile oferite ca premiu, fiindcă acolo deja ți-a ales cineva programul – și, uneori, mai cautăm la dinți și calul de dar. Acum am găsit însă soluția: un concurs care are ca premiu trei vacanțe diferite.

Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru câştigarea unor sejururi diferite: o excursie romantică alături de persoana iubită în Phuket (Thailanda), o aventură alături de alţi trei prieteni la Miami (Florida) sau o vacanţă în familie în Antalya (Turcia). Câștigătorii vor fi anuntați pe 30 iunie, la ora 18.

Cum iar mi-am pierdut cureaua, cred că mă duc prin Iulius. Și dacă am nevoie de o curea, poate îmi iau și niște cămăși, că n-am chef să calc. Ne vedem în Miami!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *