CLUJEANUL decupează pe alese

Noul site CLUJEANUL Cotidian brevetează nişte tehnologii atât de avansate, încât încă n-au fost nici măcar inventate încă! 


De exemplu, avem un script atât de deştept, încât detectează automat cuvintele-cheie din titlu, le găseşte automat în fotografii şi decupează esenţialul din poză în funcţie de ele! E o tehnologie asemănătoare cu cea a Google Image Labeler, diferenţa fiind că a noastră nu există, producându-se oarecum fortuit, ca după prea multă Zaraza.

 

De exemplu, aflăm că domnul Petru Călian nu pleacă din fruntea PC Cluj. Ce vedem noi în poză? Corect, o frunte! A lui Voiculescu, deci ştim şi cine-i capul!

Călian nu pleacă de pe fruntea lui Voiculescu

Călian nu pleacă de pe fruntea lui Voiculescu

 

Iar topul parlamentarilor clujeni a fost ilustrat, desigur, cu "topul" domnului Gheorghe Funar ot Mănăştur:

Funar mai bagă şi din top

Funar mai bagă şi din top

 

Vizionare plăcută în continuare şi nu uitaţi (promo) că ştirile apar pe CLUJEANUL Cotidian imediat ce se întâmplă. Iar pozele, imediat ce se decupează. Fortuit.


SONDAJ DE OPINIE PE BUNE
: Ce vă place şi ce vă enervează la site-ul CLUJEANUL Cotidian? Ce vreţi să aibă sau să NU aibă proiectul nou, la care se lucrează acum? Aştept sugestiile la rubrica reacţii de mai jos!

4 comentarii la “CLUJEANUL decupează pe alese”

 1. Ma enerveaza la site-ul vostru ca uneori, ca spre exemplu azi, merge rau, da rau de tot. Si ca leadurile la articolele de pe prima pagina sint taiate cam ca si pozele de care zici tu 🙂

 2. Leadurile alea sunt din vina noastra, ce-i drept. Viteza site-ului… n-am reusit inca sa aflu din ce cauza uneori merge de parca sta, dar stim de problema si incercam sa dam de sursa.

 3. Partea din dreapta unde se deruleaza stirile, v-as sugera s-o realizati in felul urmator:
  1. din dinamic in static, adica sa nu mai curga stirile. trebuie sa stau de fiecare data x minute sa vad toate stirile noi, asa ca ar fi mult mai usor pt utilizator sa-si arunce rapid un ochi peste ele. sau sa fie cu scrool bar, cum e rubrica „azi in cluj”
  2. in loc de partea de introducere a articolului sa fie titlul articolului. ati castiga ceva spatiu.

  La rubrica „Azi in Cluj” este un tag p care este gol. dupa parerea mea, e de-ajuns tag-urile p care incadreaza evenimentele pentru a se realiza spatiu intre evenimente.

 4. Mulţumesc pentru idei! Scroll-ul acela din dreapta a fost cerut aşa, adică dinamic şi cu subtitluri, în loc de titluri; personal, sper şi eu ca pe site-ul din toamnă să nu mai avem aşa ceva.
  În legătură cu paragrafele în plus din rubrica AZI, am cerut programatorilor să le scoată, sper că se rectifică relativ curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *