Cinci lucruri pe care poți să le faci când faci baie

Baia, pentru cei fără imaginație, este o gară de scurt parcurs în care trenurile opresc doar cât să se scuture de praf, înainte de a dudui mai departe pe aceleași șine ruginite. Pentru ceilalți, poate fi un foarte bun popas în care să schimbi complet macazul și să începi o nouă călătorie.

Ce poți face atunci când faci baie?

1. Poți savura o carte bună. Avertisment: s-ar putea să adaugi apă caldă de vreo două-trei ori, dacă e o carte cu adevărat bună! Preferabil e să nu adaugi totuşi apa peste carte.

2. Te poți bucura de un pahar de vin. Preferabil alb, rece, într-un pahar pe care se vor strânge stropi de condens.

3. Poţi face cuiva o surpriză. De exemplu aşa:

baie

4. Te poți hipnotiza. Data viitoare, rămâi în cadă până se scurge toată apa. Închide ochii și simte cum scade nivelul apei, simte cum scade presiunea apei asupra ta, și vizualizează cum dispar toate problemele, necazurile și năbădăile lumii din jurul tău.

5. Poți face ca problemele să dispară cu adevărat. Pentru asta însă, trebuie să nu fii în cadă, ci în bazinul de înot sau pe marginea lui, la Swimathon – locul în care înotul se practică pentru cauzele bune ale Clujului.

Organizat de Fundația Comunitară Cluj, Swimathon se întâmplă mâine, 13 iulie – și e baia care spală multe nedreptăţi din acest oraş, prin efortul unor ONG-uri şi al oamenilor lor minunaţi, care înoată pentru a strânge fonduri folosite în cauze caritabile. Iar cei mai puţin acvatici pot dona câte un leu, doi sau zece pentru fiecare bazin parcurs de susţinătorii cauzei lor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *