Caut cel mai bătrân motan din Cluj!

Tu eşti Mircea? Miau-mpărate!

Stimată comunitate, vă solicit ajutorul într-o cruciadă cu totul și cu totul specială. Caut Seniorul Pisicesc al Cetății, Cea Mai Veche Pereche de Mustăți, Coada Maximă Cronologic, mă rog, a mai bătrână pisică sau ăl mai trecut prin viață motan din Cluj!

Flocoșenia cu guler albastru, Mircea, primul la toate, mai ales mâncare
Poză de șantaj ca să dai SHARE. Mircea e girofarul cu guler albastru.

În data de 4 iunie 2014, colegul meu de casă Mircea, un birmanez cu mult păr pe el, dar și mai mult păr pe hainele mele, împlinește frumoasa vârstă de 18 ani. S-a născut la mine acasă în 4 iunie 1996 și de atunci mă convinge zilnic că viața fără mâțe e în zadar. Inițial, credeam că-l cheamă Ancuța, dar asta e o altă situație tragică.

De aproape 18 ani, Mircea – ale cărui aventuri vi le-am mai povestit pe larg, citiți-le că-s faine – mă face alternativ să zâmbesc, să mă enervez, să râd cu gura până la urechi, iar dup-aia să-mi scot părul de pisică de pe limbă.

În ultimii 18 ani, Mircea a primit pachete la poștă pe numele lui, a stabilit recorduri de viteză la parcurs-apartament-dărâmat-vaze, a ucis generații de șobolani și a dat naștere unor generații de corcituri europeano-birmaneze prin spatele blocului, s-a drogat cu lalele, v-a colindat de Crăciun, mi-a zgâriat toți prietenii pe mâini, s-a alintat cu toți prietenii imediat înainte să-i zgârie.

Până în ziua de azi este Binedispunător Șef, Inspector Cotloane, Colecționar Pânze Paianjen pe Bot și, ocazional, Alarmă Sonoră Anti-Fix-Nimic.

MIRCEA-WORKING-HAIRÎn 4 iunie avem majorat și facem chef. Sigur, nu-i plac lui alte pisici prea tare, că știe că-i special, unic și cel mai cel. Cum însă oamenii  au alte idei care nu convin pisicilor, gen să aibă și ei o viață, eu încerc să aflu cine e și unde locuiește cea mai bătrână pisică sau cel mai bătrân motan din oraș. Poate ne împrietenim!

Dați un share, că mână de la mână și mustață de la mustață sigur îl depistăm!

Cu mulțumiri,

Un blogger recent zgâriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *