Tăți îs din Zalău!

zalau

Faptul că despre Zalău nu se știe niciodată nimic a devenit clar pentru toți cei ce au răsfoit, măcar odată, almanahul de moravuri contemporane Times New Roman. Specialiștii în fizică cuantică susțineau chiar că la Zalău e de fapt gaura neagră din centrul universului cunoscut, fiindcă de acolo nu iese niciodată nimic, decât niște unde gravitaționale descoperite de Elena Ceaușescu mai de dededemult.

Vax. A ieșit de-acolo o emisie de unde YouTube: al treilea cel mai tare lucru pe care l-o dat vreodată Zalăul. Atenție, conține boxeri!


Și cred că la un moment dat la boxerul ăla i s-a văzut nasul ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Acuma c-am stabilit că tăți îs din Zalău și, colac peste cireașa pupezei din colivă, mai au și simțul umorului, uite al doilea cel mai frumos videoclip pe care l-o dat Zalăul în viața lui. Și ăsta are boxeri, dar se remarcă drept prima melodie gipsy rap din istoria muzicii clasice și contemporane, deci să vă lăudați c-ați asistat la nașterea unui nou gen muzical.

Bineînțeles, cel mai tare material video ce-o ieșit vreodată din Zalău, oi-le-le-le-le, rămâne tot filmul Usturoi, care s-ar putea să fie depășit numai de sequel-ul „Ceapă și usturoi”, care o să iasă în cinema deodată cu restul de fire de păr alb ale lui Groparu, care…

Dacă ați citit până aici fiindcă sunteți din Zalău și voiați să vedeți cum vă bârfesc clujenii, anunț de interes public: filmul Usturoi rulează de azi (marți 16 februarie, dacă citiți blogul în reluare) până joi, de la 15 și din nou de la 18. Bine, Usturoi rulează tot timpul, da’ acuma îl puteți vedea. Și merită, că nu degeaba au stat la coadă câteva sute de persoane ca să-l vadă!

Proiecțiile se întâmplă la sala Dialoguri Europene a Centrului de Cultură şi Artă din Zalău. E aceeași sala în care au loc conferințele Comisiei Europene când se întrunește la Zalău, deci merită!