Colindul pisicilor: O, brad frumos, abia aștept să te dau jos!

Sunt cunoscut pentru calitățile mele vocale (remarcabile printr-o completă absență), așa că nu am putut să vă cânt o colindă de Crăciun. În schimb, l-am rugat pe motanul Mircea să mă ajute cu colinda lui preferată: „O, brad frumos!”, în variantă proprie.

Dacă ai avut vreodată pisică și brad în același timp… you get my point!

(video-ul e de pe noul meu canal de YouTube, unde de la anul s-ar putea întâmpla chestii – subscribe aici)

Unde se ascundea monumentul prostiei (NSFB)

Pe Youtube. Mi-a dat cineva ieri linkul pe Facebook să mă întrebe ce cred. Nu știu ce să zic despre acest videoclip. Ziceți-mi voi. Ce mi-a venit mie în cap cât am rezistat să văd:

[lists style=”style_ul_1″]

  • Sunt curios de unde fumează băieții ăștia, ca să nu îmi iau niciodată nimic de acolo.
  • Cercetătorii youtubici au descoperit dovada finală a faptului că omul a evoluat din maimuță. Mă rog, aproximativ – că unora nu le-a ieșit partea cu evoluția (acesta nu e un comentariu rasist, pentru că prostia nu e o rasă)
  • Acest video nu este NSFW. Brevetez cu ocazia asta un nou termen: este NSFB (Not Safe For Brain).
  • Sper SPER SPER ca cineva să fie destul de prost să facă un nou „harlem shake” şi din asta

[/lists]

wtf-watch

Piese pe care o să vă doriţi să nu le fi ascultat

0124ears

Am ascultat prea multă muzică bună în ultima vreme ca să nu fac şi eu câteva recomandări. Ce, doar alţii pot să fie curatori de inspiraţie muzicală? Aşa de încălzire, să începem cu un hit, probabil l-aţi descoperit. E cu piramide, pirapiramide, pirapiramide:

 

Teleshoppingul și tigaia în care prăjești până și fericirea au devenit subiecte folclorice. Lorena asamblează o experienţă foclorică autentică din elemente contemporane, făcându-mă să-mi doresc ca folclorul să nu mai evolueze deloc, niciodată:

 

Lăsăm în urmă mundanul pentru a ajunge la metafizic şi a ne cerceta soarta. De ce suntem pe pământ? Care e sensul existenţei? Există destin sau totul depinde de alegerile noastre? Rechinul nu ar înţelege dacă i-aş spune că răspunsul este 42, motiv pentru care a scos o piesă din propria viziune. Ui, ui, ui!

 

Dar, pentru că se apropie sărbătorile creştine, nu puteam să uit de faimoasa trupă Pocăiţii, care nu mai au nevoie de comentarii:


Şi în fine, descoperirea muzicală a anului pentru mine este domnişoara Gnesa, a cărei cea mai mare calitate muzicală este că s-a epilat pe unde trebuie şi a convins pe cineva să-i plătească minunea asta de video. Sunt curios câţi artişti sună aşa dacă le uită cineva microfonul deschis:

 

Un final inspirat de weekend vă doresc şi o săptâmână în care aceste hituri vă iasă din cap cât mai repede!

P.S.: Dacă aveţi alte sugestii, haideţi să completăm lista!

Muzeul Farmaciei în 30 de secunde

Promovarea Colectiei de Istorie a Farmaciei din Cluj prinde tot mai multa amploare: dupa vizita bloggerilor, site neoficial, Facebook, Twitter si banner pe Cluj Arena, Muzeul are acum si un scurt film de prezentare din care, firesc, nu putea lipsi praful de mumie.

Noi vedem 30 de secunde, dar lui Radu Beligar i-a luat zile de munca, deci mi-ar lua si mie vreo saptamana sa ii pot multumi pe masura efortului depus. Devine un obicei: Daniel Rus e cel care ne-a bagat in priza si a facut ca lucrurile sa progreseze intr-o perioada in care timpul meu a fost n-a fost.

O sa mai dau un pic din casa: nu va fi singura productie video cu muzeul. Doar ca sta va avea o destinatie foarte speciala 🙂

Guvernul ne arată Planul Unic de Lansare a Afacerilor

Un videoclip haios care circulă zilele astea de zor ne spune cum vom ieşi din criză. Ca să nu vorbim măscări pe blog, eu l-am botezat Planul Unic de Lansare a Afacerilor. Vizionare plăcută!

P.S.: Nu vă uitaţi la filmuleţ de la serviciu, cu sonor, dacă şeful nu are simţul umorului! (video în articolul full)
Continuă să citești Guvernul ne arată Planul Unic de Lansare a Afacerilor

Alarmă! Bună dimineaţa, e luni

Dacă încă nu te-ai trezit, vezi aici cum se face, de la un profesionist. Un film de Jang Moo-hyun şi Choo Jung-woo, cu un pic de ajutor de la Wee Dong Hee şi Hong Suk Min.

Alarm from Meteorix007 on Vimeo.

P.S. Am descoperit filmul vineri seara, dar, să recunoaştem: e perfect pentru o dimineaţă de luni!