Miezul nopții începe la ora 19. Cu reducere!

„Veniți la miezul nopții” e evenimentul în care, pentru a șasea oară, Iulius Mall Cluj stă deschis noaptea și combină reducerile din magazine cu evenimentele organizate pe scenă și premii pentru cumpărători.

În 9 noiembrie, miezul nopții începe la ora 19; pentru partea de scenă sunt responsabili Smiley, Cătălin Măruță și Andreea Bănica, iar pe premiile serii le cheamă iPhone 5s (și sunt 5 în total). Despre reduceri mi-ar trebui încă un blog jumate să scriu, deci profit de faptul că o poză face cât 1000 de cuvinte.

Dar 70% reducere la un magazin de costume și sacouri înseamnă că și eu trec pe acolo. O reducere de 5% la orice cumpărături din Auchan e o diferență pe care o simți într-un buget lunar. Pentru restul prescripției medicale, consultați cu atenție prospectul:

 

S-a inventat coada la LIKE

coada_la_like

Sute de oameni au apelat la noile touchscreen-uri plasate sâmbătă în Iulius Mall pentru a da un like paginii centrului comercial, într-o campanie caritabilă. Vestea bună, dacă mai mergeţi pe acolo, e că măcar o parte din ecranele InfoTouch vor rămâne în continuare prin mall, ca să suplimenteze staţiile de navigare pe net existente şi aglomerate. Vestea şi mai bună e că s-au strâns 4.802 lei pentru copiii din Ghirolt.

Am fost surprins de ce am văzut prin mall; nu sunt fanul „nopţilor de reducere”. Dar marele câştig a fost atmosfera: foarte rar am avut ocazia să intru într-un magazin unde toate trei vânzătoarele să danseze şi să creeze climatul ăla complet opus faţă de românescul „vreţi ceva?!”. Chiar dacă era 1 noaptea. La cât mai multe reduceri! 🙂