«Constructorii de vise» au nevoie de galerie la Swimathon

Constructorii de vise, echipa Habitat pentru Umanitate la Swimathon 2011
Constructorii de vise, echipa Habitat pentru Umanitate la Swimathon 2011

Nu trebuie nici măcar să punem mâna pe târnăcop ca să ajutăm la construcţia de case. A ajuta o familie să aibă o locuinţă decentă mi se pare cel mai mare ajutor pe care îl poţi da cuiva; iar acum e şi foarte uşor, prin Swimathon 2011, eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Cluj după un concept grozav.

Cum funcţionează: toţi cei care au o cauză pentru care luptă se aruncă în apă şi înoată cât îi ţin plămânii. Pe marginea bazinului, au susţinători, care se angajează ca la fiecare tură de bazin încheiată să dea o sumă de bani – la alegerea lor. Deci, dacă eu vreau să înot pentru ca la Cluj să fie mai mult soare şi am trei susţinători care dau 100 de lei pentru o tură, strâng o căruţă de bani!

Deşi mi-ar plăcea să fie mai plină de soare vara asta pentru toţi, în lipsa puterii de a controla vremea, vă invit să îi susţinem pe cei trei care vor înota ca vara unei familii, Bandy pe numele ei, să fie cât mai senină. Echipa Habitat pentru Umanitate Cluj, organizaţia care m-a convins să fiu voluntar vreme de 11 ani, va înota şi va strânge fonduri pentru ca această familie să aibă o locuinţă.

Singurul venit al familiei Bandy este ajutorul social al doamnei – 290 de lei pe lună.

Oare noi cu cât putem ajuta? Chiar dacă singurul ajutor pe care îl puteţi da e să veniţi la eveniment şi să faceţi galerie de pe marginea bazinului, vă aşteptăm cu tot dragul. E un prim pas şi, cine ştie, poate vă plac lucrurile pe care le auziţi despre Habitat şi multe alte organizaţii clujene care fac o treabă de excepţie!