Cristian Gog şi Adrian Hădean aduc Crăciunul şi la bunici

Îmi face plăcere să anunţ un eveniment prin care doi oameni de nota 10 vor să îi ajute pe cei de care se uită în preajma Crăciunului: bătrânii cu o situaţie materială dificilă. Mentalistul Cristian Gog şi bloggerul culinar Adrian Hădean se vor întâlni pentru un spectacol care va avea loc miercuri, 22 decembrie, ora 19, în food-court-ul Polus Center. Clujenii nu trebuie să plătească vreun bilet; sunt însă rugaţi să aducă alimente care vor ajunge pe masa „bunicilor”, prin intermediul centrelor de zi din oraş.

Şi să nu ne ascundem după deget: „bătrâni cu o situaţie materială dificilă” e formulare de comunicat de presă. În anul scăderii pensiilor, situaţia bătrânilor României este disperată. În Clujul anului 2010, sunt bătrâni care trăiesc în mizerie şi care au învăţat cum se împarte un leu la două zile. Sunt cei pentru care medicamentele sunt un lux, iar viaţa care le-a rămas e doar o lungă înşiruire de zile reci.

Nu a fost un an uşor pentru nimeni, dar dacă puteţi, dacă aveţi de unde da măcar un cozonac pentru masa altora, veniţi miercuri în Polus.