Cel mai mare vot pentru Cristian Gog

Cristian Gog m-a dat peste cap de la prima întâlnire. Nu doar pentru că e super-talentat, ci și pentru că de când l-am cunoscut am descoperit un om cu care e o plăcere să stai de povești. Un om normal, care face lucruri absolut paranormale 🙂

Să vă explic: pentru mine e un stres să sun oameni pe care nu îi cunosc, chiar dacă nu par genul. Prin urmare, era un mic stres să invit oameni în matinalul pe care îl aveam atunci la Alpha TV Cluj. Aveam emoții când l-am sunat pe Cristian Gog, aveam emoții cu carul în emisiune cu el.

Cristian Gog mi-a risipit toate emoțiile pentru că s-a dovedit a fi un om care se poartă firesc, deschis, comunicativ și prietenos.

Cristian Gog nu va fi niciodată o vedetă de plastic sau un arogant protagonist de tabloide.

Cristian Gog e un om care știe că transformarea viselor în realitate se întâmplă ziua, prin muncă. E un  profesionist care a muncit ani în șir pentru acea fracțiune de secundă în care se întâmplă magia.

Cristian Gog merită să câștige Românii au talent tocmai pentru că și-a pus în valoare acel talent pe care îl are. Ceea ce vedeți nu e ceva cu care s-a născut și atât; e un talent fructificat cu efort.

Cristian Gog a lucrat mult și pentru alții. Unii concurenți de la Românii au talent vor să impresioneze prin povestea lor tristă. Cristian Gog a făcut spectacole fără număr pentru a ajuta asemenea oameni.

Finala e diseară, deci azi e ultima zi: GOG la 1276. Succes, Cristi!

[box]P.S. În ultima săptămână, şi acest blog a fost „dat peste cap” de Cristian Gog – singurul mod de a reveni la afişarea normală era un click pe bannerul cu el. Majoritatea şi-au dat seama de secret, felicitări! Dar azi revin la afişarea normală pentru că importante sunt patru cifre: 1276, locul unde îl puteţi vota[/box]