Concurs-fulger: hai la premiera „Rocker”

 

UPDATE: Gata și concursul. Câștigătorii mai jos.

rockerAm un concurs din care toată lumea câștigă: ofer o invitație de două persoane la premiera filmului „Rocker”, care are loc mâine (vineri, 22 februarie), ora 20, la cinema Republica.

„Rocker” e un film despre dragostea lui Victor, un folkist* la 45 de ani, pentru fiul său Florin, iubire care trece de ceea ce acceptăm noi așa, social-general-moral vorbind. La modul că tatăl ajunge să fure și să se umilească pentru a-l scăpa de problemele în care intră. Ce îi unește pe cei doi? Muzica rock, normal.

Bun, voi câștigați invitația, dar din concursul ăsta vreau să câștig și eu ceva: un playlist. Prin urmare, comentați și spuneți-mi care e piesa voastră rock preferată. Mâine dimineață, prin tragere la sorți, unul din comentatori ia invitația de două persoane. Iar eu îmi las iar plete!

* folkist = evident că era vorba de un Rocker. Dar știam că vă prindeți dacă vă place concursul ăsta 🙂

CÂȘTIGĂTORI: Vă mulțumesc pentru piesele faine. Pentru că mi-ați dat așa idei bune, am transformat în realitate și faza cu „toată lumea câștigă”, adică am suplimentat și premiile, cu sprijinul dragilor de organizatori. Vor merge la film Adelina Demian, Brigitta Fetser (Facebook) și pe de blog: Alexa Ioana, Raluca, Andy. Fiecare cu cineva, bineînțeles! Distracție plăcută!