Miezul nopții începe la ora 19. Cu reducere!

„Veniți la miezul nopții” e evenimentul în care, pentru a șasea oară, Iulius Mall Cluj stă deschis noaptea și combină reducerile din magazine cu evenimentele organizate pe scenă și premii pentru cumpărători.

În 9 noiembrie, miezul nopții începe la ora 19; pentru partea de scenă sunt responsabili Smiley, Cătălin Măruță și Andreea Bănica, iar pe premiile serii le cheamă iPhone 5s (și sunt 5 în total). Despre reduceri mi-ar trebui încă un blog jumate să scriu, deci profit de faptul că o poză face cât 1000 de cuvinte.

Dar 70% reducere la un magazin de costume și sacouri înseamnă că și eu trec pe acolo. O reducere de 5% la orice cumpărături din Auchan e o diferență pe care o simți într-un buget lunar. Pentru restul prescripției medicale, consultați cu atenție prospectul:

 

Cum ne alegem facultatea? Ghid pentru idioţi

Site-urile alea de reduceri s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie. Ofertele durează puţin timp şi sunt „limitate”, ca să cumpăraţi din impuls – aşa cum luaţi gumă de mestecat la casă în supermarket. Găsiţi reduceri la chiloţi, pensat sprâncene, senzori de parcare, tratament anti-acnee, facultate, şedinţe de slăbit şi saltele.

Wait, what?!


Da, aţi văzut bine: am primit un newsletter cu o ofertă imbatabilă prin care aveam reducere la taxele de şcolarizare ale unei facultăţi private. Acum pot deveni licenţiat în drept, inginerie sau ştiinţe economice cu 155 de lei mai ieftin!

[box type=”note”]Oferta zilei in Sibiu: 20 RON pt. o reducere de 155 RON din taxa de scolarizare a anului universitar 2011 – 2012 pt. studii de licenta (stiinte economice, drept si inginerie) la UNIVERSITATEA ROMANO – GERMANA DIN SIBIU, acreditata! Taxa redusa este de doar 1595 RON![/box]

Pe bune?

Aştept ca primii oameni care şi-au ales facultatea în funcţie de reducerile online să termine şcoala. Ca apoi să pot zice liniştit:


 

În sfârşit nişte reduceri pe care le prind şi io

Nu ştiu cum reuşesc, dar de fiecare dată ratez campaniile de reduceri. Şi nu cu o săptămână; nu. Eu cumpăr cu o zi înainte sau după. Ajung în magazin a doua zi după finalul unei promoţii sau când tocmai ia cineva de pe raft ultimul gadget, iar Wizz-ul ieftineşte biletele de avion după dau eu click pe „credit card”. Ultima fază de genul ăsta am păţit-o în Iulius, când Kenvelo avea ceva ofertă gen „cumperi de 300 de lei şi plăteşti 150”. M-am uitat la ce mi-ar trebui şi, desigur, tip raţional şi rece, am zis că nu mă dedau la impulse shopping. „O să revin”. Am şi revenit, a doua zi după încheierea campaniei.

Aşa că acuma eram pregătit: m-am împrietenit cu Iulius Mall pe Facebook. Ştiam că după Crăciun va fi plin de promoţii, că trebuie scoşi românii din hibernare, aşa că m-am pregătit să merg unde găsesc cea mai mare concentraţie, să am şi eu plăcerea de a prinde o reducere la vremea ei. Şi ce credeţi că găsesc? Şi-au denumit noua campanie „Lucrurile bune se termină repede!”… cum asta e povestea eternă a cumpărăturilor mele, cred că au dat-o cu dedicaţie!

Acuma frumos ar fi să vă spun că mă pregătesc de o tură prin Iulius Mall pentru că are Kenvelo un drăguţ de minus 60%, Sprider-ul minus 70% şi, de altfel, între 10 şi 50% se încadrează cam tot restul din ce-am găsit prin catalogul lor – şi aş cam avea nevoie de o tură serioasă pe la câteva magazine de acolo.

 devărul e însă că azi dimineaţă, dând o tură prin Auchan, am văzut un trenuleţ electric de care m-am dezlipit foarte greu Laughing Şi, până să îmi iau eu setul ăla cu control digital la care mă tot gândesc de ceva timp, cred că trec pe acolo diseară!