„Fără da şi fără nu” sau cum câştigi un apartament la Radio Transilvania

Concursul „Fără da şi fără nu” se întoarce în FM-ul clujean, spun surse din zona bisericii ortodoxe de pe strada mea (respectiv, mesh-ul imens plasat, discret, pe blocul de lângă).

Concursul va fi difuzat de Radio Transilvania şi are o regulă aparent foarte simplă: ascultătorii trebuie să răspundă la întrebările moderatorului fără să rostească „da” sau „nu”. Premiul cel mare, la finalul campaniei, este un apartament în Emerald Gardens Floreşti.

Pare simpu? Concursul exista acum câţiva ani pe Mix FM, găzduit (tot) de Florin Otrocol, şi foarte puţini clujeni care intrau în direct reuşeau să se abţină şi să răspundă fără „da” sau „nu” la întrebările lui, puse foarte meşteşugit.

V-aş spune când începe, dar cum de prin aprilie tot aud de proiect, mă abţin. Şi-aşa i-am stricat campania de teasing 😛

Rocada purtătorilor de cuvânt

Noua purtătoare de cuvânt a Primăriei Cluj-Napoca este Oana Buzatu, scrie Gazeta de Cluj. Oana lucra de la începutul lunii în echipa de ştiri a Radio Transilvania, după o vreme lungă petrecută la România Liberă, ediţia de Transilvania-Banat.

În locul Oanei, noul prezentator Radio Transilvania va fi de săptămâna viitoare Daniel Sârbu, om cu mulţi ani de jurnalism în spate, dar care va rămâne şi în biroul de presă al Universităţii Tehnice, pentru că, se pare, nu e conflict de interese. El va prezenta în echipă cu Claudiu Pădurean.

Echipă nouă la ştirile Radio Transilvania

Oana Buzatu şi Claudiu Pădurean formează noua echipă de ştiri de la Cluj a Radio Transilvania, în locul Inei Inăuan.

Cei doi sunt în continuare colegi şi la România Liberă, care de ieri a apărut fără ediţia de Transilvania-Banat, transformată din supliment într-o singură pagină, pe care au încăput trei articole.

Puteţi asculta ştirile Radio Transilvania la orele 10, 12, 13, 15 şi 16. În rest, postul transmite buletinele Deutsche Welle şi Radio France Internationale.