Noul preşedinte PC: ştirea e în comentarii

Daniel Rădulescu, în cea mai mare poză disponibilă pe Antena3.roCongresul Partidului Conservator, în care domnul Daniel Constantin a fost ales preşedinte al acestei importante forţe politice, mi-a amintit de ce mor de dragul jurnalismului online: ce nu vă spun lucrătorii în presă completează rapid cititorii, la secţiunea comentarii. Selecţiuni de aici:

va obliga mogulu sa ii aratati congresul ? 😀

Penibil candidat acest Daniel C-tin a citit tot timpul dar nici asta nu stie foarte bine. De abia astept sa-l invite d-nul Gadea la Sinteza Zilei. Pacat de d-na Grapini ca face parte dintr-un astfel de partid de buzunar al motanului Felix.

Am mari emotii vis-a-vis de congres. Oare cine va iesi presedinte? Oare cum se va orienta acest brav partid? Va mai face aliante? Mesul bun al tarii este influentat de oamenii acestia destoinici, cu marete idealuri, cu suflet curat si ganduri frumoase. Traiasca PC in frunte cu onducatorul sau D-l Voiculescu.

Si care e ideolgia si doctrina PC?

Am convingerea ca membrii PC sunt ci mai seriosi. Toti si-au incasat cotizatia.

 

Cred că pentru unii din angajaţii de la televiziunile lui Voiculescu, trimişi astăzi să urmărească cu sufletul la gură şi antivomitivele în buzunar desfăşurarea congresului, comentariile pot fi pansament pentru suflet.

O dezminţire pentru liniştea dumneavoastră

pcx4 El o cere de nevastă. Ea spune că se gândeşte. Se anunţă că Şeful cel Mare va fi naş. Lovitură de teatru: şeful spune că nu va fi naş! Liliana, ce s-a întâmplat cu iubirea noastră?

Deznodământul acestei poveşti dramatice nu e la televizor. E la conservator!

Continuă să citești O dezminţire pentru liniştea dumneavoastră

N-ar putea să se înscrie în PM?

Nu cred că înjuratul face prea bine la sănătatea omului, dar mişcările de trupe din Parlament îndeamnă la o sesiune de exorcizare printr-un exerciţiu neregulamentar de trimitere în zone tenebroase a unora dintre aleşi. 


Astăzi, deputatul Constantin Tudor, celebru la el pe scară pentru cât bine a făcut ţării, a trecut de la PC la PD, iar Cătălin Buhăianu şi-a dat demisia din PSD. E vorba, desigur, nu de o trădare a celor care i-au ales sau, Doamne fereşte, de vreo lipsă de răspundere. Nu, e doar libertatea conştiinţei unor eroi ai neamului care au avut o revelaţie privitoare la locul unde îşi pot întinde mai bine şoricul pe altarul de sacrificiu în serviciul ţării!

Continuă să citești N-ar putea să se înscrie în PM?