(1) „Amanta” lui Emil Boc

Am onoarea de a lucra în două locuri foarte diferite ca mod de abordare a subiectelor. Radio Cluj, pe de o parte, ignoră suveran toate scandalurile de budoar şi poveştile cu căţei de pluş. Pentru Ziarul Clujeanului, sunt subiecte tratate cu bun-simţ, nu prin aprinderea de paie pe foc pe gaz pe familia omului.


Aşa că tot scandalul cu "amanta" lui Emil Boc a fost pentru mine o simplă reclamă auzită pe alte radiouri dimineaţa, dar un mare subiect de conversaţie după-masă la ziar. Practic, s-au scris câteva mii de semne, dar dacă ar fi să numărăm cât s-a vorbit, s-ar umple 32 de pagini.


Din vorbă-n cuvânt, s-a ajuns de-a dreptul la un concurs de titluri. Cum ar trebui să se cheme textul cu "amanta" lui Boc, pe nume Liliana? Top 3 propuneri sună cam aşa:

Continuă să citești (1) „Amanta” lui Emil Boc

(2) Oligarhii lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a făcut o demonstraţie de forţă la Cluj. În toate sensurile expresiei – atât cel de a arăta adversarilor politici că are puterea de a aduna masele, cât şi cel de intimidare – m-aţi suspendat, dar am primarul meu şi blochez tot Clujul, dacă vreau. În plus, a aprins ziarele, de data asta doar în sens figurat, dând în mulţime cu nume de oligarhi. Nu că DIP, Hrebe şi Kereştoy ar fi o surpriză pentru cineva. Sau  parcă am fi crezut că Băse bagă vreodată benzină de la Rompetrol.


Glume putem avea toţi în program, dar despre Traian Băsescu şi oligarhia lui am citit în Academia Caţavencu, un articol chiar tare. E genul meu preferat de text, care arată că jurnalistul a mai şi citit, înainte de a se apuca de scris.

Continuă să citești (2) Oligarhii lui Traian Băsescu