Prea cald afară? Câștigă invitații la „O vară foarte instabilă”

afis-o-vara-foarte-instabila„O vară foarte instabilă” e cel mai recent lansat film românesc și are câteva ingrediente care îmi plac foarte tare, gen ironie și umor negru. Mai adaug doar că vom descoperi aventurile (erotice) ale unui irlandez în România – filmul este inspirat de povestea reală pe care a trăit-o scriitorul Philip Ó Ceallaigh, stabilit în România de 10 ani, care a stat la baza cărții „O vară foarte instabilă”, ecranizată acum de Anca Damian.

Pe de altă parte, e un film românesc atipic, pentru că nu știu dacă am mai avut vreunul în care să joace un actor din Game of Thrones (Jamie Sives) sau din seria Borgia (Ana Ularu, Catherine din The Borgias, a lăsat un pic Hollywood-ul pentru acest film). Apropo, cu echipa filmului vă puteți întâlni la proiecția din Cluj!

Cei care vor mai mult de la o peliculă se vor bucura de o poveste-în-poveste, în care personajele descoperă pe parcurs că se află într-un film. Iar pe Anca Damian o recomandă filmul anterior, „Crulic – drumul spre dincolo”; nu vă plictisesc cu cele 25 de premii câștigate la festivaluri internaționale, nu?

Premiera „O vară foarte instabilă” la Cluj are loc joi, 7 noiembrie, ora 19, la cinema „Republica”.

Puteți câștiga foarte simplu invitații de două persoane: aștept mai jos prognoza voastră (meteo sau de altă natură) pentru perioada Crăciunului de anul ăsta. Eu am vorbit cu un prieten și ne-am comandat tricouri și pantaloni scurți cu Hrușcă și Fuego. Nu e cu tragere la sorți, aleg eu prognozele care-mi plac cel mai tare, din cele primite până în 6 noiembrie, ora 13 hai, 16, că n-am avut vreme să mă uit :P.

Care e prognoza voastră pentru decembrie 2013?

UPDATE:
Invitația merge către Oana T, pentru că mi-a amintit de partea mea preferată de sărbători. Și de sobe. Și pentru căței. Mulțumesc tuturor celor ce au scris aici sau pe Facebook!