Cum am stat o zi
separat împreună

– Mno, tu, deci ce facem de 1 aprilie?
– Zicem că ne luăm?
– Nu, că asta o să facă toţi.
– Apăi şi dacă divorţăm o să fie clar.
– Atunci ne certăm pe custodia lui Mircea.

Asta a fost toată strategia. Mironeasca a primit mesaj de dimineaţă: „No, te trezeşti odată să divorţăm?”. Că vorba aia, nu puteam să-i schimb statusul pe neve. Bun, scriu io că mi-o dispărut pisica în zona gării, scrie ea că o răpit-o. Câteva ore mai târziu, la birou, îmi sună telefonul care nu sună niciodată.

– Alo, bună ziua, sunt Vasile Şeicaru. Nu e nicio glumă, aşa mă cheamă pe mine. Ştiţi lucrez aici la depou, la CFR. Io vă ştiu de la matinal de la Alpha şi băiatul meu mi-a zis despre blog, am citit despre pisică. Şi am găsit o pisică birmaneză, dar e o problemă… că ştiţi, cred că-i moartă, că stă aşa pe spate cu capul într-o parte.

Mersi, mă, Palatkas, you made our day cu telefonul ăsta!

Mersi Florica ot TVdece, era timpul s-o facă cineva  nebună pe Mirona că mi-a furat mâţa la care e alergică.

Teo dragă, îmi pare rău că n-am ajuns, dar nu era Mironeasca baiul.

Perijoc, zâmbim în continuare!

Rocko şi Coste, get lost into a forest dot com slash as usual dot html. Redacţia Adevărul a fost azi shukar collective şi ne-am distrat cu telefonul fără fir.

De asemenea, mulţumiri tuturor prietenilor care dimineaţă mă întrebau de pisică, nu de prietenă! 😀

În rest, sper că n-au curs prea multe lacrimi pe chitările Folkblog pentru soarta lui Mircea. Suntem bine, doar noi doi şi motanul meu.

Votează o chitară pentru Mironeasca

M-am gândit că poate sunt subiectiv, aşa că mi-am întrebat motanul şi e de acord şi el: Mironeasca merită o chitară, pentru că ne place foarte mult cum cântă şi normal e să poată repeta non-stop, da’ non-stop, poate îi vine inspiraţia şi mai face piese cu pisici 🙂

Bun, păi cum facem rost de chitară? Relativ simplu: votaţi Mirona Pascu în concursul Folk Lung. Votaţi acuma, că altfel iară vă bat la cap pe messenger şi Facebook în două-trei ore. Aţi dat click? Păi ce-am discutat?

Acuma că aţi votat, ascultaţi în voie:

http://www.youtube.com/watch?v=aZvOTZ_JXoM