CONCURS: ultimele invitații la concertul JOE SATRIANI din Cluj

joe_satriani_01_45925400

Joe Satriani a venit prima dată în România în 2013 – bineînțeles, la București. Sala Palatului a fost plină, dar asta a însemnat tot numai 4.000 de oameni. Clujul îi poate, însă, oferi mai mult, în noua Sală Polivalentă, unde îl putem vedea, asculta și, dacă mă cunosc, putem cânta air guitar sincron cu el, în doar două zile – marți, 13 octombrie, THE SHOCKWAVE TOUR include Cluj-Napoca.

Despre Satriani cred că n-are rost să vă spun prea multe. Să zici „Rock instrumental” nu-i suficient pentru ce face omul ăsta pe scenă, iar să-l vezi live sunt convins că-i o experiență care merită toți banii.

Dar fiindcă tot ați ajuns aici, să încercăm varianta fără bani, dar cu imaginație. Un cititor sau o cititoare a acestui blog va putea câștiga o invitație dublă (de două persoane) la concertul din Cluj. Condiția e să chiar fie de aici și să își dorească să ajungă la eveniment – simplu, nu?

Timpul e scurt, deci mâine după-masă/seară anunț câștigătorul. Până atunci, biletele sunt disponibile online pe Eventim , dar au trecut ca pâinea caldă, așa că încercați-vă norocul repede.

Că tot vorbim de noroc – acest concert pică într-o zi de marți, și 13 pe deasupra – așa că pentru a intra în concurs, povestiți-mi de o superstiție – fie care s-a confirmat, fie pe care ați demontat-o prin episod din viața voastră. De obicei trag la sorți dintre comentarii, dar dacă una din povești o să-mi placă prea mult, prea ca la țară, îmi rezerv dreptul de a o premia direct. Și cum să zic… puteți fi creativi! Any good story deserves embellishment!

UPDATE: Invitația merge la Adina, al cărei comentariu a fost norocos, fiindcă pentru mine era prea grea alegerea 🙂 Congrats & enjoy!