Analele presei clujene (revine)

{xtypo_alert}8 septembrie – Versiune revizuită şi adăugită după sesizările cititorilor verzi la faţă! Ghidibulbucaţi ochii mai jos…{/xtypo_alert}


Dacă aţi ratat, ieri, ziarul Făclia, aţi ratat un monument de înţelepciune jurnalistică; un text care ar trebui inclus în manualele presei, ca să nu mai vorbesc de analele presei, şi prin "anale" nu vorbesc de vreo istorie a jurnalismului ci, mă rog, strict la faptul că n-aş fi publicat aşa ceva nici măcar pe hârtie igienică, darămite în ziar.

Continuă să citești Analele presei clujene (revine)

N-ar putea să se înscrie în PM?

Nu cred că înjuratul face prea bine la sănătatea omului, dar mişcările de trupe din Parlament îndeamnă la o sesiune de exorcizare printr-un exerciţiu neregulamentar de trimitere în zone tenebroase a unora dintre aleşi. 


Astăzi, deputatul Constantin Tudor, celebru la el pe scară pentru cât bine a făcut ţării, a trecut de la PC la PD, iar Cătălin Buhăianu şi-a dat demisia din PSD. E vorba, desigur, nu de o trădare a celor care i-au ales sau, Doamne fereşte, de vreo lipsă de răspundere. Nu, e doar libertatea conştiinţei unor eroi ai neamului care au avut o revelaţie privitoare la locul unde îşi pot întinde mai bine şoricul pe altarul de sacrificiu în serviciul ţării!

Continuă să citești N-ar putea să se înscrie în PM?