Cele mai dragi imagini din 2013

Bună ziua și bun găsit în 2014. Bine ați revenit 🙂 În tot felul de discuții avute în perioada în care nu v-am mai scris pe aici, am ponegrit 2013-le în fel și chip, zicând c-a fost un an maxim de ticălos.

Dar cum încerc să trec în noul sezon cu dreptul, azi am preferat să-mi aduc aminte de cele mai faine momente ale anului trecut. Care să-mi arate că, hm, până la urmă parcă nu-i dracul așa de negru cum mi se părea zilele trecute. 2014 – the game IS ON!

 

MARTIE ÎN MOSCOVA. Am început cu o delegație în umbra Marelui URSS, unde, la vreo -17 grade, am fost întâmpinat cu „sper că-ți place primăvara la noi”. Pe lângă oportunitatea de a îngheța pe toate părțile în Piața Roșie…

03 piata-rosie

… am vorbit la o conferință internațională de PR despre relațiile publice în lumea foarte competitivă a IT-ului. Prosto klass! (nu traduceți mot-a-mot că nu dă bine). Am învățat și cum se fac unghiile corect în PR, motiv pentru care prietenul Ovidiu m-a taxat foarte rapid cu următorul bricolaj:

03 moscova 2

APRILIE – LUNA CONFERINȚELOR

La „Open Thinking” am vorbit cu IT-iști despre jurnaliști – și despre arhitectura sistemelor informatice care stau la baza jurnalismului online. La „Din on în off”, despre voluntariat și mobilizarea oamenilor din comunitățile online pentru acțiune offline. La TEDx Eroilor, despre puterea voluntariatului de a schimba lumea – video: o lume fără bani.

O mare victorie: la niciuna dintre aceste conferințe nu m-am blocat în baie. Nu-nu.

Hackz and hackerz la #openthinking
Hackz and hackerz la #openthinking

Promit să nu mai port cămașa asta la evenimente
Promit să nu mai port cămașa asta la evenimente

Look mum, I'm @ TEDx!
Look mum, I’m @ TEDx!

 

MAI, PE CAI!

Am început să-nvăț să călăresc și-am început să-nvăț că nu știu să joc golf 😀

05 shakira 05 golf

 

IUNIE, CÂTĂ ARTĂ, CE DE FESTIVAL!

06 Patricia Kaas - conf presa - NIC_5392
Patricia Kaas (multă seriozitate!)

06 electric castle
Electric Castle (…. yeeah just forget it)

 

… dar și două evenimente de suflet: concertul anual în beneficiul copiilor cu handicap mintal sever aflați în grija Asociației Hans Spalinger și o strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, prin asociația „Alexandru Damian”. Nu mai știu câte evenimente am prezentat cu Irina Gașpar, dar ne-am propus să continuăm tradiția.

06 ahs-2013-680
Ovidiu Damian, pianul și piarul

06 gala ovidiu damian
Îi recunoașteți pe Stela și Arșinel?

 

AUGUST – PR for Humanity

Pentru că era prea cald de stat în birou, dar numai bine să-mi duc colegii de la PR & More la sapă pe șantierul organizației cu care am înnebunit pe toată lumea – Habitat for Humanity 🙂

Una cu sapa, alții cu expertiza
Una cu sapa, alții cu expertiza

Voluntar ignorând reguli elementare de siguranță
Voluntar ignorând reguli elementare de siguranță

 

TE UITĂ CÂT FOTO, SEPTEMBRE!

Am tras presa de mâneca, să fie atenție la copiii care nu pot fi atenți, într-o campanie umanitară cu efecte practice a asociației Pași Înainte. Iar apoi am fugit în Alba Iulia, că taaare multe chestii faine de pozat îs pe acolo!

Să vorbim și despre copiii cu ADHD. Ce spuneam?!
Să vorbim și despre copiii cu ADHD. Ce spuneam?!

09 instawalk
InstawalkAB – Cetatea Alba Iulia a făcut dragoste cu camera

 

DECEMBRIE – PUNCTUL CULMINANT PE I

Râdem și glumim, dar luna decembrie mi-a adus cea mai mare bucurie a anului trecut.Habitat a dedicat cele patru case construite anul trecut, pentru patru familii cu venituri mici. Dar nu vă arăt aici poza de la tăiat panglica. Momentul emoționant pentru mine a fost cel în care familiile m-au chemat alături de ei pentru primele fotografii în prima lor casă adevărată. Le mulțumesc și-acum!

Alături de familia Moldovan, în prima lor casă
Alături de familia Moldovan, în prima lor casă

BONUS: TRENULEȚE!

Nu puteam să nu mă laud cu faptul că am urcat prima dată într-o locomotivă. Mai greu a fost să mă dea jos, m-au amenințat că mă voi trezi în Teiuș-Băi.

08 Simeria depou

 

Așa, vrea cineva și poze cu motanul, cumva?