Iaurt toxic vs. articol expirat

iaurt-monitorulRecunosc – 6 dimineaţa nu e ora la care sunt maxim de logic. Şi totuşi.


În timp ce fac revista presei, aflu de pe monitorulcj.ro de astăzi (? – un semn de întrebare care va fi explicat, răbdărele), că, supriză, avem "Substante toxice in iaurturile de fructe", respectiv "Produse Danone retrase de pe piata". Iar? 

 

Să zicem că ar fi aşa. În condiţiile în care lead-ul îmi spune clar "la
Cluj nu a fost gasit, insa, iaurt infestat
", ce putem citi sub poza cu produse Danone? "Desi sint recomandate in reclame pentru faptul ca sint alimente sanatoase, iaurturile pot dauna clientilor care le consuma". Care le-ar consuma, dacă le-ar găsi, dacă ar fi. Mbleah.

 

Carevasăzică, două variante: e un caz nou de retragere de iaurturi, caz în care presa n-a învăţat nimic şi prezintă situaţia la fel de prăpăstios ca prima dată; e un articol vechi (la Monitorulcj.ro nu apare data pe fiecare articol), republicat din greşeală sub articolele noi, gen protestul de la RAT, care sigur fu ieri.


Până la urmă, orice produs poate dăuna. Dacă îl consumi cu cianură, de exemplu – sau dacă e expirat, ca un anume articol.

 

Bonus pentru cititori tehnici: fraţilor, s-a inventat funcţia de "şef de hotspot", via Gândul. "Primarul Clujului, Emil Boc, cel care va fi şeful hotspotului din
ianuarie
, intenţionează să orienteze antena spre Bulevardul Eroilor". Cum e, or fi alegeri, userii hotspotului fac referendum în decembrie şi dup-aia îi dau +voice şi +op lui Boc?


Gata, am făcut revista presei, să scot din ghiozdan un Danone Nutriday maaaare. În căşti, Lissie – Bright side (thank you, Mădălina!). This is the life, chiar şi la 6 jumate…