monitorulpdl.ro

Ora 1 noaptea. S-au stins luminile la cinema, chef de chefuri n-am. În holul blocului, întuneric. Verific cutia poştală absolut din obişnuinţă – fac asta indiferent de oră, chiar dacă revin acasă a treia oară pe ziua respectivă. Înăuntru, disting prin întuneric sigla Monitorului de Cluj. Se distribuie gratuit? Îl deschid. Sunt două foi: „ediţie specială în cadrul campaniei de responsabilitate socială pentru stimularea prezenţei la vot„. What?!

Tot ce trebuie să ştii despre izolarea termică. Reclamă Rareş Niculescu. România votează în 7 iunie. 4 şcoli şi spitalul Clujana, reabilitate din fonduri UE, cu poză Apostu. Ştiri despre Consiliul Judeţean, Băsescu, vacanţe ieftine pentru tineri, Cristian Mungiu, programul Rabla, programul Prima Casă cu Boc în titlu.

Pe ultima pagină, advertorial: „De ce PD-L”? Chiar aşa. De ce aş vota un partid care îşi bate joc de presă?

Am ajuns cu ziarul în casă, mai trist decât la ieşirea din sala de cinema. Ce să mai scrii de asta? Ce să mai zici când, iară şi iară, jurnaliştii acceptă ca ziarele lor să moară cu spiritul ca să existe fizic? De fapt, care jurnalişti? Tot suplimentul e semnat de Mihai Popovici şi Lavinia Popa, oameni care nu apar în caseta de redacţie.

Noapte bună, Cluj. Mâine o luăm de la capăt.

Încă un ziar clujean devine fiţuică electorală

cetateanul-rosuÎn campania electorală din toamnă, mai multe ziare locale s-au făcut de râs, publicând machete electorale pe post de material de deschidere – fireşte că, după aia, partidele le-au folosit pe post de fiţuici electorale şi au distribuit gratuit câteva mii de exemplare cu reclama lor şi, ah, ceva articole pe lângă, prostii de-alea jurnalistice.

Ce roade a dat tehnica? Unul din ziare a dat faliment, altul a dat oameni afară.

Cetăţeanul Clujean n-a învăţat nimic din toată povestea asta, iar azi era distribuit gratuit de omuleţii roşii de la PSD prin centrul oraşului, pe post de fluturaş electoral. Banii vin. Cu siguranţă!
Continuă să citești Încă un ziar clujean devine fiţuică electorală