Oameni de care nu vrei să-ți amintești

V-ați trezit vreodată, după două luni într-o relație, să vă gândiți că timpul petrecut alături de persoana aia a fost complet irosit? Vi s-a întâmplat vreodată să plecați de lângă cineva cu dorința de a da timpul înapoi, de a șterge experiența aia din „cv”-ul personal?

Pentru că „relație” nu înseamnă doar povești de iubire, același principiu e valabil și când vorbim de serviciu. Am mai auzit oameni care, plecând de la o firmă, au refuzat să o treacă în CV – cel  real, de data asta!

Ieri eram în mașină cu un coleg, pe care cineva l-a sunat să-i dea vestea în prima clipă: Băsescu se întoarce la Cotroceni. Am aflat așadar cu viteză de breaking news personal despre rezultatul previzibil, care aruncă în derizoriu ultimele două luni pentru România – sunt două luni care nu au folosit la nimic. Dacă de la Văcăroiu, alt președinte interimar pe când unii se jucau de-a suspendarea, n-aveam pretenții, de la Crin Antonescu așteptam mai mult. În fond, în perioada în care a condus el România, imnul de facto al țării a devenit Eu vara nu dorm.

Spuneți-mi un subiect de interes național asupra căruia s-a pronunțat președintele Antonescu. Un  mesaj de politică externă, o problemă curentă și adevărată, fără legătură cu Băsescu, asupra căruia Crin să aibă vreo părere.

Mulțumim, domnule președinte. A venit toamna, puteți merge înapoi la culcare. Crin Antonescu, un politician promițător odinioară, a reușit să devină amanta aruncată la coșul de gunoi al istoriei personale. Omul pe care altădată l-aș fi votat cu două ștampile a devenit, prin propriile alegeri, fufa de care nu vrei să-ți amintești după o noapte de beție.