CONCURS: ultimele invitații la concertul JOE SATRIANI din Cluj

joe_satriani_01_45925400

Joe Satriani a venit prima dată în România în 2013 – bineînțeles, la București. Sala Palatului a fost plină, dar asta a însemnat tot numai 4.000 de oameni. Clujul îi poate, însă, oferi mai mult, în noua Sală Polivalentă, unde îl putem vedea, asculta și, dacă mă cunosc, putem cânta air guitar sincron cu el, în doar două zile – marți, 13 octombrie, THE SHOCKWAVE TOUR include Cluj-Napoca.

Despre Satriani cred că n-are rost să vă spun prea multe. Să zici „Rock instrumental” nu-i suficient pentru ce face omul ăsta pe scenă, iar să-l vezi live sunt convins că-i o experiență care merită toți banii.

Dar fiindcă tot ați ajuns aici, să încercăm varianta fără bani, dar cu imaginație. Un cititor sau o cititoare a acestui blog va putea câștiga o invitație dublă (de două persoane) la concertul din Cluj. Condiția e să chiar fie de aici și să își dorească să ajungă la eveniment – simplu, nu?

Timpul e scurt, deci mâine după-masă/seară anunț câștigătorul. Până atunci, biletele sunt disponibile online pe Eventim , dar au trecut ca pâinea caldă, așa că încercați-vă norocul repede.

Că tot vorbim de noroc – acest concert pică într-o zi de marți, și 13 pe deasupra – așa că pentru a intra în concurs, povestiți-mi de o superstiție – fie care s-a confirmat, fie pe care ați demontat-o prin episod din viața voastră. De obicei trag la sorți dintre comentarii, dar dacă una din povești o să-mi placă prea mult, prea ca la țară, îmi rezerv dreptul de a o premia direct. Și cum să zic… puteți fi creativi! Any good story deserves embellishment!

UPDATE: Invitația merge la Adina, al cărei comentariu a fost norocos, fiindcă pentru mine era prea grea alegerea 🙂 Congrats & enjoy!

Nu vă mai bateți pe Usturoi! Vă dau eu trei invitații duble :)

Baietii din Usturoi

[ STOP JOC! Concursul s-a încheiat – rezultatele, la finalul postării ]

Prima dată am văzut filmul „Usturoi” la TIFF, ba chiar la Casa TIFF din Cluj; cum toată curtea era arhiplină, l-am văzut printr-un geam, stând în picioare pe culoarul care duce la acea încăpere în care împăratul merge singur, bărbații nu se salută, iar femeile vorbesc despre ce porci sunt bărbații (nu?).

A doua oară l-am văzut la Zalău, la festivalul Tenaris CineLatino, unde într-un amfiteatru de 400 de locuri erau cam 1.000 de persoane, motiv pentru care am organizat și o a doua proiecție. Unde, din nou, sala a fost plină.

A treia oară o să îl văd mâine, la cinema „Florin Piersic”, în cadrul Comedy Cluj, și tot o să râd vreo tri ceasuri, din care unul jumate după genericul final.

Dacă ați trăit într-o peșteră în ultimii doi-trei ani, „Usturoi” este un film independent regizat de Lucian Alexandrescu și produs de Radu Băzăvan aka Groparu, despre doi proonci din Sălaj care fug la Hollywood să se facă actori.  Numai că ei știu că Hollywood îi la Cluj. Ș-apăi pe drum o să vă învețe ce-i înseamnă „this is Sparta”, Eroii de la Termopane, ce înseamnă prietenie adevărată și cum rezolvi ăl mai mare mister din satul natal dacă scoți nasul din el.

Dacă n-ați văzut niciun film românesc în ultima vreme, să-l vedeți pe ăsta. Dacă ați văzut multe filme românești în ultima vreme, ăsta-i mai bun.

Ca să nu se bată publicul la intrare, dau trei invitații duble la proiecția regală de gală de mâine seară – miercuri, 16 octombrie, ora 20:30, cinema Florin Piersic. Lăsați un comentariu mai jos și ziceți la ce ați folosit voi usturoi ultima dată. Tragem la sorți, să nu se supere nimeni dacă nu ne seamănă simțul umorului.

Baftă, hai noroc!

 

EDIT: Gata, am încheiat concursul! Prin tragere la sorți, dintre cei care au lăsat un comentariu au câștigat câte o invitație la „Usturoi” pentru diseară:

* Horifashion
* Mihaela
* Florina

Veți primi un email cu confirmarea pe adresa lăsată în comentarii!

Ce îți propui pentru 2014? Concurs cu #rezolutiidinamice

idei-de-cadouLa fiecare final de an citesc liste: ce au reușit oamenii în anul încheiat, ce își propun pentru cel care vine. În fiecare an, am lista mea. De vreo doi ani, sunt câteva elemente care se repetă:

[lists style=”style_ul_1″]

  • să reînvăț pian (ca lumea, nu chici cutio torco, șefuleșe forco – prietenii știu ce-i aia – am început)
  • să învăț chitară (primele două acorduri ajung pentru vreo 500 de melodii, dar mai vreau – caut profă mișto)
  • să învăț germană (peste nivelul de a întreba în IKEA „unde sunt picioarele de la biroul ăsta” – das ist auch gut)
  • să învăț să călăresc (Shakira, Shakira!)
  • să trăiesc mult, mult mai sănătos (fără să renunț la Cola)
  • să ajung pe locul I în Zelist… a, pardon, asta e luată!

[/lists]

… și încă vreo câteva pe care nu le scriu aici până nu se întâmplă, că ptiu, să nu le deochi.

Pentru cei care încă nu și-au împlinit toate rezoluțiile de anul trecut, nu-i târziu nici în decembrie: Iulius Mall are un concurs care vine la fix pentru cei care vor să înceapă, acum pe ultima sută de metri, lucruri pe care nu merită să le amâni pentru 2014.

Intră pe Facebook, dă share afișului campaniei și scrie pe hashtagul #rezolutiidinamice ce îți propui tu pentru anul viitor. Poți câștiga abonamente la sală (fără sport e greu să trăiești sănătos!) și pachete de nutriție și dietetică.

Detalii, pe blogul Iulius Mall! Eu mă duc să șterg de praf pianul!

Prea cald afară? Câștigă invitații la „O vară foarte instabilă”

afis-o-vara-foarte-instabila„O vară foarte instabilă” e cel mai recent lansat film românesc și are câteva ingrediente care îmi plac foarte tare, gen ironie și umor negru. Mai adaug doar că vom descoperi aventurile (erotice) ale unui irlandez în România – filmul este inspirat de povestea reală pe care a trăit-o scriitorul Philip Ó Ceallaigh, stabilit în România de 10 ani, care a stat la baza cărții „O vară foarte instabilă”, ecranizată acum de Anca Damian.

Pe de altă parte, e un film românesc atipic, pentru că nu știu dacă am mai avut vreunul în care să joace un actor din Game of Thrones (Jamie Sives) sau din seria Borgia (Ana Ularu, Catherine din The Borgias, a lăsat un pic Hollywood-ul pentru acest film). Apropo, cu echipa filmului vă puteți întâlni la proiecția din Cluj!

Cei care vor mai mult de la o peliculă se vor bucura de o poveste-în-poveste, în care personajele descoperă pe parcurs că se află într-un film. Iar pe Anca Damian o recomandă filmul anterior, „Crulic – drumul spre dincolo”; nu vă plictisesc cu cele 25 de premii câștigate la festivaluri internaționale, nu?

Premiera „O vară foarte instabilă” la Cluj are loc joi, 7 noiembrie, ora 19, la cinema „Republica”.

Puteți câștiga foarte simplu invitații de două persoane: aștept mai jos prognoza voastră (meteo sau de altă natură) pentru perioada Crăciunului de anul ăsta. Eu am vorbit cu un prieten și ne-am comandat tricouri și pantaloni scurți cu Hrușcă și Fuego. Nu e cu tragere la sorți, aleg eu prognozele care-mi plac cel mai tare, din cele primite până în 6 noiembrie, ora 13 hai, 16, că n-am avut vreme să mă uit :P.

Care e prognoza voastră pentru decembrie 2013?

UPDATE:
Invitația merge către Oana T, pentru că mi-a amintit de partea mea preferată de sărbători. Și de sobe. Și pentru căței. Mulțumesc tuturor celor ce au scris aici sau pe Facebook!

 

Câştigă invitaţii (şi voie bună) la două evenimente Comedy Cluj

usturoi

Doooaaaaamnelor şi domnilor, pentru că weekendul se apropie de început şi Comedy Cluj de sfârşit, m-am gândit să vă invit la nişte filme bune.

De la început, aşadar: azi, joi ora 21:30, la Casa TIFF, e proiecţia filmului Ruby Sparks şi o întâlnire la care veţi râde şi mai bine. Ruby Sparks e o peliculă despre chinurile facerii, cel puţin dacă eşti scriitor şi facerea îţi iese prea bine: Ruby Sparks e o fată care, din paginile cărţii scrise de un tânăr autor, prinde viaţă cu adevărat. Adică el se trezeşte cu ea în casă. O poveste adevărată şi imposibilă.

După film, aveţi ocazia să întâlniţi o creaţie care se tot străduieşte să se nască: celebrul film Usturoi, marca Groparu, va fi prezentat (deocamdată, în formă de trailer). Iar apoi, omul din a cărui imaginaţie a prins viaţă Usturoi a primit bilet de voie de la soacră, nevastă şi copil – nu neapărat în această ordine – să vă răspundă la întrebări despre acest film, pe care ne dorim să îl vedem odată şi odată în cinematografe, dacă se poate în timpul vieţii. Baftă, Radu!

Cei care îl susţin pe Groparu pot câştiga din partea mea câte o invitaţie de două persoane la filmele de mai jos, două evenimente de gală la Comedy Cluj:

1.
Vineri, 18 oct, ora 19, cinema Victoria – filmul Am o slujbă naşpa rău, proiecţie specială în prezenţa actriţei Oana Pellea. Un film care a mai fost şi pe la TIFF, dar care vă oferă ocazia să descoperiţi ce se întâmplă dacă o femeie găteşte 😀

2.
Sâmbătă, 19 oct, ora 19, cinema Republica – gala de închidere Comedy Cluj & cine-concert Chaplin Project. Un eveniment la care cu greu veţi putea ajunge fără invitaţii, aşa că profitaţi!

Ce trebuie să faceţi ca să câştigaţi invitaţii?

Daţi un like paginii de Facebook a Filmului Usturoi by Groparu şi fie lăsaţi un comentariu (semnat cu numele sau link de profil, să vă găsesc) fie îmi trimiteţi pe Facebook un mesaj. Prin tragere la sorţi dintre fanii USTUROI, voi oferi cele două invitaţii de două persoane. Anunţăm rezultatele mâine dimineaţă.

UPDATE: Cu scuze pt intarziere, ca am apucat doar sa contactez castigatorul, nu si sa scriu aici treaba asta, il felicit pe Marian, al carui numar 2 a iesit in random.org. Una din zilele astea o sa invat si eu sa filmez ecranul :))

Concurs-fulger: hai la premiera „Rocker”

 

UPDATE: Gata și concursul. Câștigătorii mai jos.

rockerAm un concurs din care toată lumea câștigă: ofer o invitație de două persoane la premiera filmului „Rocker”, care are loc mâine (vineri, 22 februarie), ora 20, la cinema Republica.

„Rocker” e un film despre dragostea lui Victor, un folkist* la 45 de ani, pentru fiul său Florin, iubire care trece de ceea ce acceptăm noi așa, social-general-moral vorbind. La modul că tatăl ajunge să fure și să se umilească pentru a-l scăpa de problemele în care intră. Ce îi unește pe cei doi? Muzica rock, normal.

Bun, voi câștigați invitația, dar din concursul ăsta vreau să câștig și eu ceva: un playlist. Prin urmare, comentați și spuneți-mi care e piesa voastră rock preferată. Mâine dimineață, prin tragere la sorți, unul din comentatori ia invitația de două persoane. Iar eu îmi las iar plete!

* folkist = evident că era vorba de un Rocker. Dar știam că vă prindeți dacă vă place concursul ăsta 🙂

CÂȘTIGĂTORI: Vă mulțumesc pentru piesele faine. Pentru că mi-ați dat așa idei bune, am transformat în realitate și faza cu „toată lumea câștigă”, adică am suplimentat și premiile, cu sprijinul dragilor de organizatori. Vor merge la film Adelina Demian, Brigitta Fetser (Facebook) și pe de blog: Alexa Ioana, Raluca, Andy. Fiecare cu cineva, bineînțeles! Distracție plăcută!

Câștigă mingi semnate de tenismenii români și hai la Cupa Davis!

UPDATE: Concursul de mai jos s-a încheiat. Dintre comentariile cu ID-uri de la 250366 la 250473, a câștigat numărul 250441, adică al lui Marian, care mizează pe Horea Tecău. I-a adus noroc!

Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii, pot spune că am învățat ceva bun despre tenis, din acest concurs!

***

CONCURS care sună așa: spune-mi într-un comentariu scurt cine e jucătorul tău de tenis preferat și de ce. Prin tragere la sorți cu random.rog, unul din comentatori va primi un set de mingi semnate de membrii lotului care vor juca în acest weekend, la Cluj, în Cupa Davis. Mâine dimineața, o să avem câștigător.

Da, mingile există 🙂

Pentru cine a uitat, România și Danemarca concurează între 1 și 3 februarie, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca. Nu uitați de pagina de Facebook unde puteți vedea imagini de la antrenamente și toate noutățile.

Detalii despre meci, bilete și prețuri am scris și eu aici. Până atunci, cine vrea mingile?

DETALIU TEHNIC: Dacă după ce comentați și trimiteți comentariul vă apare un ecran alb, don’t worry. Comentariul ajunge și este publicat, doar că WordPressul meu trece printr-o depresie și încă nu i-am găsit psihiatru. Dați back și, eventual, refresh.

Update Student Parade:

Am stat şi-am numărat, concluzia după mesajele de aici şi de pe Facebook e aşa: cine vrea să meargă la Student Parade 2009 şi să se distreze cu Tom Findlay et co. mai are la dispoziţie 4 (patru) şanse, că atâtea invitaţii mai am de dat, în calitate de partener al evenimentului (până acum au luat invitaţii două Andree, Dani, iar pe Copilutz nu-l număr că bag de samă că iară n-o vorbit serios).

Student Parade se întâmplă vineri, 13. Ca să luaţi o invitaţie, lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi câte posturi am scris de la începutul acestui blog până azi. Nu trebuie să fie răspunsul corect, sunt doar curios de ce idei aveţi 🙂 După aia număr şi eu „oficial”.

Ne vedem vineri la distracţie!

Invitaţii la Student Parade. Veniţi şi luaţi electro

UPDATE: Gata! Au fost 10 invitaţii, s-au dus, am mai suplimentat lista cu încă două, s-au dus şi alea!

 


Ce se întâmplă în 13 noiembrie? Student Parade 2009 începe pe camioane, la ora 17, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, iar de la ora 21 se dă start distracţiei înăuntru. Tom Findlay mixează de la 01:30 la 03:30, aşa că se anunţă o noapte luuungă! Nu ştiu de ce Findlay l-a lăsat acasă pe Andy Cato, celălalt component al Groove Armada, dar sunt convins că ştie să facă show şi singur.

Îmi plac la nebunie englezismele din domeniu, aşa că daţi-mi voie să mă delectez: de warm-up se va ocupa DJ Optick, iar pentru after hours vine Vali Bărbulescu. Line-up-ul îi mai numără pe DJ Carlos şi Jasc, DJ Sics, DJ Blanilla si ICS. S-au anunţat azi şi şefii de pe camioane: Dorel, DJ Tonik, DJ Ninyo, K-Dish, Dadrian şi Just D’light. O să faceţi cunoştinţă cu ei pe acest site în zilele care urmează până la Student Parade.

Bun, pentru cei răbdători care au citit până aici, partea veselă: am de dat cititorilor acestui blog 10 invitaţii de o persoană la Student Parade, sau cinci invitaţii de două persoane pentru cei care nu vor merge la agăţat (după cum vor cei care le vor câştiga). Ca să le luaţi, lăsaţi un comentariu cu un număr prin care să estimaţi câte articole am publicat pe Aronet.ro de la începuturi până azi, inclusiv. Cei care se apropie cel mai mult de adevăr intră gratis la Sala Sporturilor, dacă au lăsat şi un mail de contact valabil. Succes!

Câştigătorul cărţii Harry Potter este…

cer Aşa arăta, azi-noapte la ora 2 jumate, cerul deasupra Clujului. O lună imensă şi nori parcă transparenţi, numai buni pentru a profila un contur de vrăjitoare pe mătură. Altfel spus, o atmosferă perfectă pentru finalul concursului prin care cineva a câştigat Harry Potter and the Deathly Hallows.

 

Continuă să citești Câştigătorul cărţii Harry Potter este…