Câştigă invitaţii (şi voie bună) la două evenimente Comedy Cluj

usturoi

Doooaaaaamnelor şi domnilor, pentru că weekendul se apropie de început şi Comedy Cluj de sfârşit, m-am gândit să vă invit la nişte filme bune.

De la început, aşadar: azi, joi ora 21:30, la Casa TIFF, e proiecţia filmului Ruby Sparks şi o întâlnire la care veţi râde şi mai bine. Ruby Sparks e o peliculă despre chinurile facerii, cel puţin dacă eşti scriitor şi facerea îţi iese prea bine: Ruby Sparks e o fată care, din paginile cărţii scrise de un tânăr autor, prinde viaţă cu adevărat. Adică el se trezeşte cu ea în casă. O poveste adevărată şi imposibilă.

După film, aveţi ocazia să întâlniţi o creaţie care se tot străduieşte să se nască: celebrul film Usturoi, marca Groparu, va fi prezentat (deocamdată, în formă de trailer). Iar apoi, omul din a cărui imaginaţie a prins viaţă Usturoi a primit bilet de voie de la soacră, nevastă şi copil – nu neapărat în această ordine – să vă răspundă la întrebări despre acest film, pe care ne dorim să îl vedem odată şi odată în cinematografe, dacă se poate în timpul vieţii. Baftă, Radu!

Cei care îl susţin pe Groparu pot câştiga din partea mea câte o invitaţie de două persoane la filmele de mai jos, două evenimente de gală la Comedy Cluj:

1.
Vineri, 18 oct, ora 19, cinema Victoria – filmul Am o slujbă naşpa rău, proiecţie specială în prezenţa actriţei Oana Pellea. Un film care a mai fost şi pe la TIFF, dar care vă oferă ocazia să descoperiţi ce se întâmplă dacă o femeie găteşte 😀

2.
Sâmbătă, 19 oct, ora 19, cinema Republica – gala de închidere Comedy Cluj & cine-concert Chaplin Project. Un eveniment la care cu greu veţi putea ajunge fără invitaţii, aşa că profitaţi!

Ce trebuie să faceţi ca să câştigaţi invitaţii?

Daţi un like paginii de Facebook a Filmului Usturoi by Groparu şi fie lăsaţi un comentariu (semnat cu numele sau link de profil, să vă găsesc) fie îmi trimiteţi pe Facebook un mesaj. Prin tragere la sorţi dintre fanii USTUROI, voi oferi cele două invitaţii de două persoane. Anunţăm rezultatele mâine dimineaţă.

UPDATE: Cu scuze pt intarziere, ca am apucat doar sa contactez castigatorul, nu si sa scriu aici treaba asta, il felicit pe Marian, al carui numar 2 a iesit in random.org. Una din zilele astea o sa invat si eu sa filmez ecranul :))