Dacă ești foarte hipster…

iulius…am concursul perfect pentru tine. Mă rog, hai să-ncepem cu premiile care-s bune pentru toată lumea și păstrez cireașa de pe tort la final.

Cum sună excursii la Berlin, Barcelona sau Londra? Nu ziceți „bine”, că vorbesc la propriu: la Berlin sună Lil Wayne în 30 octombrie, la Barcelona sună Bruno Mars pe 14 noiembrie iar la Londra sună Will I Am pe 5 decembrie.

Poți ajunge la concert, cu 2 bilete plătite, plus transport cu avionul și cazare pentru trei nopți la hotel – incluse, dacă ai înțelepciunea de a păstra bonul după ce-ți faci cumpărăturile la Iulius Mall și îl duci la centrul info, ca să intri în tragerea la sorți (pentru cumpărături de minim 100 de lei, adică și dacă îți faci numai aprovizionarea pe o săptămână).

Dacă însă de 100 de lei îți iei rame mai groase la ochelari, sunt convins că alt premiu o să îți placă, pentru că cele trei premii mari nu sunt singurele: alți trei câștigători vor primi pachete de relaxare, incluzând o canapea Aramis Feeling și… și… un Pegas Strada, dude!

Chestiunea asta mi se pare cea mai tare: Pegasul din copilărie să revină atât de tare la viață încât azi să fie suficient de dezirabil și să-l văd premiu într-un concurs. E drept, publicul s-a schimbat.

Dar, oricât de strâmți ai purta pantalonii și de groase ramele, bonul fiscal a devenit ceva mai valoros 😀