Bugetar, creativ și haios. Se poate!

Gândiți-vă un pic la TVR. Care e primul atribut care vă vine în minte? Gândiți-vă la Radio România Actualități. Ce vă vine să spuneți despre acest post de radio?

Pentru că din titlu v-am spus că e vorba de ceva creativ și haios, probabil vă imaginați deja că nu vorbesc nici despre TVR și nici despre RRA, două instituții care de-a lungul vremii au știut să-și prigonească profesioniștii și să le transmită celor ce gândesc în afara cutiei să rămână acolo.

Vă puteți imagina o reclamă oficială a TVR pe un coș de gunoi? Sau o reclamă haioasă?

Noroc că celor de la BBC nu le pică epoleții de la o glumă reușită. Sunt reclame la BBC America, apărute acum vreo 6 luni (le descopăr cu întârziere și plăcere în același timp), în care americanii sunt anunțați că BBC e „peste gunoaie” și că „chiar și ăia de vorbesc prea tare în metrou ar suna mai bine cu accent britanic” 😀

Enjoy!

Și TVR a încercat să ne arate că ne arată lucrurile cu adevărat importante. Tentativa lor (promo la știri, nu la post în sine) arată așa:

Cotidianul caută corespondent de Cluj

Cotidianul a rămas fără corespondent de Cluj, după ce Camelia Jula şi-a dat astăzi demisia din postul pe care l-a ocupat în ultimii ani (vezi articolele ei).


Cami va rămâne la BBC şi va lucra şi ca editor în alte proiecte, iar motivele demisiei spune că li ne va explica pe blogul ei ceva mai încolo.


Prin urmare, pentru cei care se visau la Cotidianul, e o ocazie bună…

Adevărat au vacantat?

Suspendarea lui Băsescu face pe toată lumea să dea cu capul de Constituţie. Deja Realitatea şi BBC dau informaţii contrare. Ba că avem preşedinte, ba că nu avem. Rompres e convins că e interimat şi are chiar un comunicat de la Curtea Constituţională, care scapă nebăgat în seamă de Realitatea.


realitatea_ver1Text apărut pe Realitatea la 11:43:


Curtea Constituţională a constatat vacantarea funcţiei de preşedinte al României după ce a înregistrat, în această dimineaţă, documentele privind suspendarea din funcţie a şefului statului.


Postul se contrazice singur, fiindcă mai jos apare:

 

Continuă să citești Adevărat au vacantat?