Disperare

Sâmbătă, ora 13:41. Primesc SMS de la „Cifre reale”, în care sunt asigurat că Geoană e în faţa lui Băsescu în toate sondajele adevărate. Nici nu ştiu: asta ar trebui să mă mobilizeze să votez cu cine?

Duminică, ora 16:34. Apel. „Bună ziua, vă sun din partea echipei domnilor Traian Băsescu şi Emil Boc. Mă întrebam dacă aţi mers deja la vot? Voiam să vă spunem că votul dv. este foarte important şi vă rugăm să mergeţi să votaţi”

Duminică, ora 16:17. Mesaj de la „Colegiul4CJ”: „Opreşte minciuna mogulilor! Du-te votează, zâmbeşte, ca să nu plângi pentru că nu ai votat!”

Duminică, ora 17. Secţia de votare unde nu e niciodată coadă. Am aplicat ştampila. Nu cu inima strânsă, nu am ales răul cel mai mic, nu am regrete, sunt pe deplin convins că alegerea mea a fost pe deplin justificată.

Ultima porcărie electorală: Reporter special de Cluj

Reporter Special de Cluj

Reporter Special de Cluj este o nouă fiţuică electorală care se distribuie gratis în cutiile poştale ale clujenilor.

  • „Alin Tişe, stăpânul judeţului. Deturnare de fonduri şi abuz în serviciu la Consiliul Judeţean” – aţi auzit de fomfleu?
  • „Pe Băsescu îl aşteaptă un dosar penal” – păcat că nu se vor întâlni
  • „Atenţie! Băsescu vrea toată puterea pentru el” – dăăăăă
  • „Demagogie – numele tău este Băsescu”
  • „Băsescu, şeful găştii asfaltului”

Super-publicaţia este realizată de Erka Media Consulting, o firmă care se laudă cu „servicii complete şi profesionale de consultanţă media, politică şi PR”. I-auzi ce fac: „Deoarece ne ocupăm de probleme serioase, nu de false probleme; ele nu se bazează pe fabricarea unor realităţi fictive, ci pe folosirea faptelor concrete în crearea unor programe care au ca scop principal servirea interesului public”.

Pe ultima pagină din Reporter Special e reclamă pentru Mircea Geoană. Dacă PSD a dat bani pe aşa ceva, e clar de unde vine noţiunea „prostănacul”.

Totuşi, nu înţeleg la ce e bună hârtia asta nouă, Reporter Special. Ce, în campania asta n-au găsit destule ziare care să se vândă ieftin, sau pur şi simplu toate erau gata vândute pedeleilor?

MUNCA ALTORA :))  –  Cine e in spatele Reporterului special