S-a întins pe canapea și a lăsat aeroportul fără pază

ANUNT-VAND-CANAPEA

Știu că risc să fiu percheziționat de trei ori mai bine când mai am drum prin Aeroportul Cluj-Napoca (încă nu mă pot hotărî să scriu „am drum prin Avram Iancu”), dar nu puteam să nu vă arăt știrea asta.

O angajată de la Aeroportul Cluj „s-a întins pe o canapea” alături de băieții de la Securitatea Aeroportuară, Poliția Transporturi Aeriene și un jandarm, descriși de directorul David Ciceo drept „niște hăndrălăi” (sursă)

Tânăra spune că i s-a făcut rău, în timp ce Ciceo sugerează că „și-a desfăcut picioarele” și că vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Oleleu „o să fie gelos”.

A se deduce:

1. Ordinea importanței instituțiilor de pază în stat, în funcție de ordinea în care au stat instituțiile în d-ra de pe canapea;

2. O bagatelă: cine a păzit aeroportul în cele patru-cinci ore de vis petrecute de domnii de la Security în grup.

3. Mult mai important, a se determina dacă Ciceo știe că sexul e o foarte bună soluție când te doare capul. Ceea ce înseamnă că practic hăndrălăii nu făceau decât să acorde primul ajutor.

Și în fine, o glumă din almanahul Urzica: dacă povestea se întâmpla în timp ce aeroportul nou era în construcție, domnișoara se trezea plină de sudori?!