Tanti de la colţ

Îmi plac foarte mult cumpărăturile la colţul blocului. Tanti Aurica este dintotdeauna la magazinul de acolo, întotdeauna pe fază şi mă cunoaşte din liceu. Ştie că e musai să aibă întotdeauna Cola la rece, chiar dacă afară sunt -20 de grade Celsius. Știe să-mi spună, atunci când vine familia în vizită, să nu mai cumpăr pâine, că a luat altcineva – bineînțeles, doar îi cunoaște pe toți. Sau așa credeam.

Pentru că, deși tanti Aurica poate oferi acele servicii la care hypermarketurile nu pot nici visa, are şi dezavantaje.

Spre exemplu, tanti Aurica m-a întrebat astăzi dacă sunt tată 😀 . Cică a văzut-o de curând pe prietena mea plimbând un bebe. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei, a trei echipaje SMURD şi a lui Raed Arafat personal ca să îmi calmez pulsul şi să mă lămuresc că, pentru tanti Aurica, prietena mea e o fată pe care n-am mai văzut-o de vreo 5 ani. Şi, care, aparent, are un copil.

Sper că nu-i al meu.

3 comentarii la “Tanti de la colţ”

  1. Si eu am primit vreo 2 felicitari, ca cica as fi insarcinata, pana sa-mi dau seama ca ma confundau cu alta Moni pe care o cunoastem. Noroc ca nu era si vre-un boyfriend prin jur, ca-l adunam cu farasul.

  2. Pingback: polimedia.us/fain
  3. Las’ ca n-o s-o vezi mult pe tanti… Pe de-o parte o sa o „sufoce” super- hipermarketurile, pe de alta, au grija politistii comunitari, sa n-o mai lase sa-si vanda patrunjelul evazionist acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *