Ultima porcărie electorală: Reporter special de Cluj

Reporter Special de Cluj

Reporter Special de Cluj este o nouă fiţuică electorală care se distribuie gratis în cutiile poştale ale clujenilor.

  • „Alin Tişe, stăpânul judeţului. Deturnare de fonduri şi abuz în serviciu la Consiliul Judeţean” – aţi auzit de fomfleu?
  • „Pe Băsescu îl aşteaptă un dosar penal” – păcat că nu se vor întâlni
  • „Atenţie! Băsescu vrea toată puterea pentru el” – dăăăăă
  • „Demagogie – numele tău este Băsescu”
  • „Băsescu, şeful găştii asfaltului”

Super-publicaţia este realizată de Erka Media Consulting, o firmă care se laudă cu „servicii complete şi profesionale de consultanţă media, politică şi PR”. I-auzi ce fac: „Deoarece ne ocupăm de probleme serioase, nu de false probleme; ele nu se bazează pe fabricarea unor realităţi fictive, ci pe folosirea faptelor concrete în crearea unor programe care au ca scop principal servirea interesului public”.

Pe ultima pagină din Reporter Special e reclamă pentru Mircea Geoană. Dacă PSD a dat bani pe aşa ceva, e clar de unde vine noţiunea „prostănacul”.

Totuşi, nu înţeleg la ce e bună hârtia asta nouă, Reporter Special. Ce, în campania asta n-au găsit destule ziare care să se vândă ieftin, sau pur şi simplu toate erau gata vândute pedeleilor?

MUNCA ALTORA :))  –  Cine e in spatele Reporterului special

3 comentarii la “Ultima porcărie electorală: Reporter special de Cluj”

  1. Eu am comentat înainte să văd sigla. Bănuiam că postul de pe blogul vechi al lui Lovin nu prea are legătură cu foaia asta de rahat. În siglă nu seamănă decât ştampila aia… Acuma, nu ştiu ce să spun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *