Noul preşedinte PC: ştirea e în comentarii

Daniel Rădulescu, în cea mai mare poză disponibilă pe Antena3.roCongresul Partidului Conservator, în care domnul Daniel Constantin a fost ales preşedinte al acestei importante forţe politice, mi-a amintit de ce mor de dragul jurnalismului online: ce nu vă spun lucrătorii în presă completează rapid cititorii, la secţiunea comentarii. Selecţiuni de aici:

va obliga mogulu sa ii aratati congresul ? 😀

Penibil candidat acest Daniel C-tin a citit tot timpul dar nici asta nu stie foarte bine. De abia astept sa-l invite d-nul Gadea la Sinteza Zilei. Pacat de d-na Grapini ca face parte dintr-un astfel de partid de buzunar al motanului Felix.

Am mari emotii vis-a-vis de congres. Oare cine va iesi presedinte? Oare cum se va orienta acest brav partid? Va mai face aliante? Mesul bun al tarii este influentat de oamenii acestia destoinici, cu marete idealuri, cu suflet curat si ganduri frumoase. Traiasca PC in frunte cu onducatorul sau D-l Voiculescu.

Si care e ideolgia si doctrina PC?

Am convingerea ca membrii PC sunt ci mai seriosi. Toti si-au incasat cotizatia.

 

Cred că pentru unii din angajaţii de la televiziunile lui Voiculescu, trimişi astăzi să urmărească cu sufletul la gură şi antivomitivele în buzunar desfăşurarea congresului, comentariile pot fi pansament pentru suflet.

Un comentariu la “Noul preşedinte PC: ştirea e în comentarii”

  1. So funny si postul, si selectiunea comentariilor.

    Cum era cu gluma aia, ca o televiziune si-a facut partid? Sau invers?

    E, lasa c-o sa vina si succese/uri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *