Vechituri din România 1: duel cu Băselu

A murit Ralu Filip, preşedintele CNA. Avea 48 de ani şi a făcut infarct, iar medicii nu au mai avut ce face.

 

Prins în centura de siguranţă sau aflat pe drumuri, am "ratat" o săptămână tare interesantă… Băsescu se luptă cu jurnaliştii, care se luptă între ei, atunci când nu se apucă să-şi facă bloguri.


Episodul 1 – Băsescu. Înţelegeţi, de-aia nu vreau eu să fiu politician. Dacă venea nu ştiu cine să mă filmeze de la distanţă de-un melc jumate în timp ce îmi fac cumpărăturile, ieşea mai rău.


Poate nu cu trozneli, dar sigur cu o plângere pentru hărţuire. De exemplu, poate prima doamnă a ţării voia să-şi cumpere chiloţi şi nu a putut din cauza filmării.

Bravo dom’ Turcescu: a zis la 100% că nu i se pare că jurnalista aia îşi făcea meseria. De acord. Pe de altă parte, dacă eram în locul ei şi vedeam că Băse se enervează, încercam să-l enervez şi mai tare tocmai ca să surprind o astfel de reacţie! 


De cealaltă parte a baricadei, baiul e că Băsescu e ditai Mesia reconfirmat în funcţie şi din punctul ăsta de vedere a pus Alexandra punctul pe i: "cu aşa limbaj şi gândire te întorci frumos pe vas şi faci cu mâna la pescăruşi". Oare ce urmează să mai facă Băse? Data viitoare ia toporul? Deocamdată, a luat prin violenţă telefonul unei jurnaliste (ceea ce se cheamă tâlhărie, după cum ştie şi vecinul meu Pavel, despre care vă povestesc în curând).

Tot despre asta mi-a plăcut ce am citit la Codruţa: „nu cred ca ctp nu are in sinea lui, la cata flegma si voma scrie in ziar, cel putin cateva invective care fac “tiganca imputita” sa se roseasca”. Iar cu precizarea că pe CTP nu-l votez, deci nu mă prea interesează ce scrie, că eventual nu-l citesc dacă mă supără. Băse e mai greu de ignorat, iar ideea cu tăcerea mediatică e hilară. Păi dacă presa tace o zi, eu în ziua aia aş merge la Parchet să rezolv "Flota".

Între timp, se dovedeşte iar că un scandal nu-i destul dacă nu-l facem noi mai mare, aşa că au apărut şi tricouri cu „ţigancă împuţită”. Ia mergeţi voi prin Mihai Viteazu cu unu’ din ăsta să vedeţi dacă ieşiţi întregi. Sau nu le-am putea combina? „Puiuţ de ţigancă împuţită” sau respectiv „Ţigancă împuţită de comunist”, nu ar merge? Adică maxim un tricou la două declaraţii de-ale lui Băse, că altfel ne umplem dulapurile înainte de termen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *