Breaking news

O informaţie de ultimă oră ne spune că în Islanda n-a erupt niciun vulcan. E doar Chuck Norris în vacanţă, îşi face un grătar.

 

În altă ordine de idei, sâmbătă am scris textul de mai jos, după care nu l-am publicat din motive. Între timp, au scris alţii pe tema asta, vă recomand De ce s-a întors Băsescu cu avionul şi Băsescu sinucigaş. Prin urmare, dacă doriţi să revedeţi ce n-aţi citit vreodată, here goes:

A fost nevoie de erupţia unui vulcan pentru ca Traian Băsescu să se trezească la realitate şi, într-un gest de o onestitate involuntară, să tragă o palmă nu doar Guvernului actual, pe care îl păstoreşte, dar şi celor din care a făcut parte de-a lungul anilor.

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut neputinţa administraţiei pe care o conduce în momentul în care a aprobat traseul către funeraliile preşedintelui polonez, în lipsă de avion. Via Hotnews: Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului roman se va deplasa cu elicopterul pana la Oradea, de unde isi va continua drumul cu masina, pe traseul Ungaria – Slovacia – Polonia.

România lui Traian Băsescu este ţara peste care trebuie trecut în zbor, dacă nu cu avionul, atunci cu elicopterul. Nici măcar preşedintele ei nu se încumetă să-i străbată drumurile naţionale, nişte poteci cu serpentine, căruţe, treceri de pietoni, gropi şi vaci. De altfel, mesajul a fost înţeles, iar companii precum Mercedes au zburat deja peste noi când a fost vorba de investiţii.

Între timp, noi, ceilalţi, care nu avem poliţia unei întregi ţări să ne deschidă calea, n-avem decât să rămânem prizonieri în România, cu 10-12 ore de condus pe 450 de kilometri între Cluj şi Bucureşti. Preşedintele zboară pe deasupra noastră, cam ca atunci când ne conduce.

Fost ministru al Transporturilor, Traian Băsescu este cel pe care astăzi trebuie să îl întrebăm, cu precădere: „Unde sunt banii noştri?”. Unde încape atâta incompetenţă încât nici până azi capitala şi Clujul nu sunt legate de patru benzi?

P.S. Dedicaţie specială pentru premierul Emil Boc, care, venit la Săvădisla să vorbească despre măreţele realizări în infrastructură, dădea fuga tot cu elicopterul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *