Bonton pe ponton: concert între lacuri şi operă în parc

afis Iulius ParcÎmi plac la nebunie concertele de muzică clasică în aer liber şi cred că şi muzica de operă sună diferit în ambianţa potrivită. Cu privire la balet, mă abţin 🙂

Mă bucur să vă pot invita la un eveniment care îmbină patru elemente care merg bine împreună: muzica clasică, opera, baletul şi ambianţa naturală. Artiştii sunt cei ai Operei Române din Cluj, iar evenimentul este redeschiderea parcului din Gheorgheni. De acum, îi vom spune Iulius Parc, nu ca să se potrivească cu mallul de lângă, ci ca să ne mai amintim şi cine chiar s-a ocupat de reamenajarea zonei. Declaraţii au făcut mulţi!

Poate ştiţi ce era acolo: nişte bălţi unde, dacă eram broască, nu mi-aş fi lăsat mormolocii să se joace. Acum, arată ca un parc care îşi merită locul în Cluj, mai prietenos cu pietonii, cu 18.000 de specii de plante şi arbori, cu 10.000 de metri pătraţi gazon ca-n filme, sistem de irigaţii şi un debarcader modern. În plus, zona va fi bine luminată, ca în cazul în care scoatem o domnişoară pe acolo să nu mergem cu frica-n sân, ci cu mâna-n s… dar divaghez.

Mai bine veniţi şi voi să vedeţi cum arată Iulius Parc şi să îmi spuneţi după cum vi se pare. Deschiderea are loc miercuri, 23 octombrie, ora 15. Dacă sunteţi la serviciu, daţi oricum o tură pe acolo data viitoare când vă faceţi cumpărăturile.

Acum mai trebuie să vedem cine sponsorizează Parcul Feroviarilor şi alte 2-3 zone din Cluj în care nu e o idee bună să te plimbi. Poate deschide Iulius nişte filiale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *