Aplicaţii mobile pentru TIFF pe care aş vrea să le văd

Întotdeauna în perioada TIFF am o problemă care se traduce aşa: prea multe ore la lucru vs. prea puţine filme văzute. De vreo 5 ani îmi propun să îmi iau concediu în perioada aia şi nu mi-a reuşit niciodată. Şi n-a reuşit nimeni să facă vreo magie ca să rezolve asta!

Aşa că poate ne ajută ştiinţa: n-ar fi mişto să avem o aplicaţie pe telefonul mobil care să fie utilă pentru TIFF? A mea ar arăta cam aşa:

Recunosc, bilocation am căutat în dicţionar 😀

Dacă aveţi însă idei mai bune (şi, despre deosebire de mine, dacă le ştiţi realiza), vă premiază prietenii de la Brinel – partener tehnologic al TIFF. Programatorul care vine cu cea mai bună aplicaţie pentru telefonul mobil, utilă TIFF-ului, ia un Oscar în IT. Care nu-i titlu onorific, pentru că vine cu premii gen laptop sau tabletă.

Concursul e după cum urmează: cei care vor să se înscrie trebuie să urce pe Youtube un film în care să descrie aplicaţia pe care vor să o facă pentru TIFF (evident, ea trebuie să fie utilă festivalului). În perioada festivalului, se votează, iar câştigătorul are apoi un an (adică până la TIFF 2013) ca să îşi realizeze aplicaţia. Timp în care, desigur, poate lucra pe noul lui laptop! Perioada de înscriere se încheie în 31 mai.

Detalii şi înscrieri, pe site-ul concursului.

Un comentariu la “Aplicaţii mobile pentru TIFF pe care aş vrea să le văd”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *