Cum a fost la #3210

Pentru că am ajuns cu toții în „clubul 30+” (da, știu – părem mult mai tineri!), Pery, Ovi și cu mine am transformat adevăratul club 30+ din Cluj într-un avion în care ne-am îmbarcat cât mai mulți prieteni și am decolat spre destinația distracție. Chiar dacă, în lipsă de trinitrotoluen, localul nu a ajuns în aer, nu putem spune același lucru despre invitați și mai ales gazde, care au fost în nori.

Cuvintele cu altitudine din acest text nu sunt întâmplătoare: cum aviația dă senzația, o mulțime de treburi au fost personalizate pe teme aeriene.

Accesul în aeronavă s-a făcut pe baza unor invitații pe care aproape toată lumea le-a lăsat acasă, după cum era normal. Mai ales că n-am ajuns la toată lumea cu invitația tipărită și unii au rămas doar cu electro-invitația:

electro-invitatie

 

Odată ajunși la bord, meniul a cuprins o gamă largă de delicatese, atent explicate, așa cum se potrivește unui public rafinat și cunoscător. Secțiunea dedicată piloților a fost un hit.

montaj-interior-deschis

 

Chiar dacă de obicei nu respectăm nicio regulă, de astă dată am avut câteva, pe care ni le-a explicat cu delicatețe follow-Flavia-Giurgiu, care are un adevărat potențial pentru o carieră în filme. Sperăm, cu această ocazie, că o va remarca cineva. Gen, cineva din familie.

 

Aterizarea s-a produs la orele mici ale dimineții, în siguranță. V-aș spune mai multe, dar le-am promis oamenilor că asta va fi un chef la care se pot distra fără teamă de paparazzi :))

3 comentarii la “Cum a fost la #3210”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *