19th Ave New York, NY 95822, USA

Zâmbeşti deja? Ne vedem la Comedy Cluj

V-aţi trezit cu zâmbetul pe buze, sper, că doar e vineri. Atunci să vă întreb: cum se cheamă un eveniment cu 100 de filme din 30 de ţări, spectacole de teatru şi stand-up comedy, plus concerte şi ateliere de lucru? Oficial, îi zice Comedy Cluj, iar organizatorii încă se jură că festival de film, deși pe lângă filme mai sunt o căruţă de activități și evenimente.

Comedy Cluj e al doilea cel mai mare festival de film din România, deşi e abia la a treia ediţie. Eu zic că-i mare noroc pe capul Clujului să ia şi aurul şi argintul la acest capitol (şi mai avem o mulţime de evenimente de cinema, pe care vi le prezint în zilele ce vin, că doar suntem în atmosferă).

Aseară am luat broșura festivalului și am început să ne încercuim filmele la care vom ajunge (știu, e tot mai haios că vorbesc la plural). Pe acest blog, în zilele care urmează, veți găsi câteva recomandări din partea mea, iar dacă mi-a plăcut un film în mod special, vă dau de știre tot aici. Pentru că tot am o problemă de concentrare (și acasă nu prea îmi iese să mă uit la un film cap-coadă fără pauză), încerc să ajung la cât mai multe filme. Iar dacă tot nu reușesc să stau cuminte, poate voi scrie pentru prima dată un post în timpul filmului. Promit să dau luminozitatea ecranului la minim 😀

Corespondență din 2010BONUS: Anul trecut, la Comedy Cluj, au fost cele mai cele, da’ știi cum?, cele de tot mai cele petreceri la care mi-a fost dat să ajung. Cu atmosfera aia pe care doar oamenii faini și puși pe distracție o pot crea (aşa-i, Rocko?).

În urma respectivelor evenimente mondene, am primit o corespondenţă specială de la un party Comedy, pe foaie cu antetul Acțiunii Catolice, prin care suntem informaţi că Tudor vrea sexi. Nu îl cunosc, dar sper ca în anul care a trecut, să i se fi îndeplinit dorinţa.

 

Related Posts

Comments (1)

[…] in Blog on 14 octombrie 2011 Dacă tot râdem bine începând de azi, am zis să vă arăt că de fapt semnele astea vesele gen „:)” nu s-au […]

Leave a comment