Vrei să prezinţi un matinal TV?

Pentru că Beatrice, colega mea de la matinalul „Neatza, Cluj” de la Alpha TV, pleacă în vară în ţările calde (unde îi dorim succese majore şi plajă plăcută), organizăm „Alege ASIA” în variantă locală.

Așadar, anunț pe bune: e disponibil un post de co-prezentatoare la matinalul Alpha TV; cerinţele cred că le ştiţi (sunt alea cu umor, prezență plăcută, dicție, capacitate de a susține emisia live și așa mai departe, plus că tre să mă suporte pe mine o oră jumate zilnic).

Și mai serios vorbind, căutăm o persoană care să fie în stare să se trezească la orice oră e necesar ca să fie în formă și plină de chef la 7, începând din iunie. Selecția o voi face eu împreună cu Beatrice, ca să știe pe mâna cui mă lasă, în următoarele două săptămâni.

Pentru detalii, mail la blog (AT) aronet.ro sau un mesaj direct pe Facebook (dacă nu vă am deja în listă :D, căutaţi Andrei Aroneț).

5 comentarii la “Vrei să prezinţi un matinal TV?”

  1. -acui este postul acesta Alpha tv??Ca inafara de politicieni portocalii care apar la toate emisiunile si invitatul permanent–primarul cel harnic,altii nu apar.Acuma sa nu credem ca postul se sustine din vanzarile de publicitate,ca nu suntem naivi.

  2. Draga intrebare,

    Io personal i-am avut in (alta) emisiune pe Teo Peter jr. si Steluta Cataniciu (PNL), Gh. Vuscan (PSD), iar la colegul Codrin i-am admirat pe junii liberali din TNL.

    Imi cer scuze ca faptele nu sustin teoria conspiratiei.

    Oricum, stii, matinalul si politica sunt cam paralele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *