Votaţi EducaTIFF la Gala Premiilor în Educaţie

În plin festival Comedy Cluj, vin veşti bune şi de la cel mai mare festival de film al României. Proiectul EducaTIFF a ajuns în finala secţiunii ”Cel mai bun proiect educațional”, la Gala Premiilor în Educaţie, organizată de Fundaţia Dinu Patriciu. Concurează acolo cu alte 9 proiecte.

În acelaşi timp însă, EducaTIFF concurează şi pentru Premiul de Popularitate şi aici intervenim noi: intraţi pe site-ul competiţiei şi daţi votul vostru proiectului. Da, ştiu, trebuie să vă faceţi cont (atenţie, când alegeți parola, apare în clar, nu cu ****), dar cred că merită  două minute de atenție ca să aducem premiul la Cluj. Înainte de orice, în loc să ne plângem de gusturile artistice ale „tinerilor din ziua de azi”, mai bine îi susţinem pe cei care fac un bine la acest capitol.

Pentru cine nu știe:

[box]EducaTIFF a debutat în 2009, cu scopul de a (re)aprinde pasiunea publicului tânăr şi foarte tânăr pentru magia artei cinematografice şi de a influenţa primii paşii către o agendă solidă şi coerentă de programe şcolare de educaţie media. Educaţia cinematografică stimulează învăţarea şi percepţia critică, analizele şi dezbaterile asupra emoţiilor şi topicilor stârnite de filme. Deasemenea, prin educaţia cinematografică, copiii şi tinerii devin capabili să folosească filmul ca sprijin al propriei creativităţi, iar industria filmului trebuie să le respecte opiniile. (sursa)[/box]

Click aici pentru a vota!

P.S. Cred că administratorul aprobă userii manual, că încă nu mi s-a creat contul în cauză… Insistaţi!

 

3 comentarii la “Votaţi EducaTIFF la Gala Premiilor în Educaţie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *